O yönden eziyet devam eder bir süre daha. Barış bir süre daha ilerleyecektirBiz seyirciler içim eziyet diyelim
Neden bu kadar az ünlü erkek yarışmacılar var![]()
Berdan çekildi, Ümit elendi işte. Diğer tarafta elenen olmadı erkeklerden
O yönden eziyet devam eder bir süre daha. Barış bir süre daha ilerleyecektirBiz seyirciler içim eziyet diyelim
Neden bu kadar az ünlü erkek yarışmacılar var![]()
Yedekler daha katılmadı mı? Ve bu dokunulmazlık oyunu mu?O yönden eziyet devam eder bir süre daha. Barış bir süre daha ilerleyecektir
Berdan çekildi, Ümit elendi işte. Diğer tarafta elenen olmadı erkeklerden![]()
Yedekler yarın gelecek diyorlar, daha gelmediler.Yedekler daha katılmadı mı? Ve bu dokunulmazlık oyunu mu?
Dikkat etmedim Murat sunarken![]()
Yedekler tanıtımda görünmüştü. Bugün, yarın eklenirlerYedekler daha katılmadı mı? Ve bu dokunulmazlık oyunu mu?
Dikkat etmedim Murat sunarken![]()
Yedekler tanıtımda görünmüştü. Bugün, yarın eklenirlerDokunulmazlık evet
![]()
Erkeklerde gönüllüler kazanır herhalde artık. Avantajı da aldılar zatenBen biraz işlerimi haledeyim. Reklam bitmeden veya daha yeni başladıktan sonra gelirim. Bakalım erkeklerin güç dengesi nasıl![]()
Geldim açayım bendeErkeklerde gönüllüler kazanır herhalde artık. Avantajı da aldılar zaten
------
@Dosi saydıklarım dışında Yusuf Güney de yokmuş. O da rahatsızdır büyük ihtimalle.
------
Osman'dan korkuyordum. Beraberlik iyi sonuç
------
Balonga boyundan utan be![]()
Siz kimsinizGeldim açayım bende
Gerideyiz galiba yazına göre
Aa doğru sen ünlüleri tutuyordun hepAaa 3-0 öndeyiz
------
Sen ve ben aynıyız![]()
Bu oyun çok çabuk bitti be. Bir vuruşla devirdiAa doğru sen ünlüleri tutuyordun hepYok öndeyiz ya sıkıntı yok
Balonga dediğim Tunga işte yarı boyundaki Murat'a yenildi
Kürşat da Azizi yendi. Osman ile Halil berabere kaldı. Ertuğ Walison'u yendi.
Erkekleri güçlü görünüyor dedim ama fos çıktılar. Kaç gündür eziyoruz gönüllüleri. Doğru takıma yatırım yapmışım. Biliyordum bu günlerin geleceğiniBu oyun çok çabuk bitti be. Bir vuruşla devirdi
------
Oooo Halil’de aynısını yaptı
------
Ünlüler dedikleri kişilerden nerdeyse hiç birini tanımıyorum![]()
Survivorda devran çok çabuk dönebiliyor, belli olmazErkekleri güçlü görünüyor dedim ama fos çıktılar. Kaç gündür eziyoruz gönüllüleri. Doğru takıma yatırım yapmışım. Biliyordum bu günlerin geleceğini![]()
Onun farkındayım zaten ama olsun şu güzel günlerin tadını çıkarayımSurvivorda devran çok çabuk dönebiliyor, belli olmaz![]()
@xemrexxx izlemediği halde 4. sırada. Ah bir de izleseŞunu buraya atalım, yarışma sonlarında bakarızilk 10
@cokiyitvci @MasacRE @xemrexxx @12.Adam @Sherlock @Hazem @MEnes @Angelica @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 120210