TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Belli olmuş ki Twitter'da öyle dendi. Son dakikada bir yedek daha gelebilirmiş sanırım o net değil sanırım. :D
Ben yarışmayı izliyorum bugün, öyle değil durum. 5 kişi yerine 6 isim katılacak. Son ismi açıklamadan reklam koydular. Bir konunuda sildirdin, panik ile açılan konular başına iş açar benden söylemesi :A @Sherlock

Ben yarışmayı izliyorum bugün, öyle değil durum. 5 kişi yerine 6 isim katılacak. Son ismi açıklamadan reklam koydular. Bir konunuda sildirdin, panik ile açılan konular başına iş açar benden söylemesi :A @Sherlock
O panikle değil ki @Sherlock 'a söyledim zaten birden açıldı konu düzenlerken. :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
O panikle değil ki @Sherlock 'a söyledim zaten birden açıldı konu düzenlerken. :D
@Dosi mevcut halini de erken açmışsın diyor zaten ki açmışsın, 6 yarışmacıdan 5’i belli olmuş daha. :A Korkma ben forumda değildim, acele etmene gerek yoktu. :A

@Dosi mevcut halini de erken açmışsın diyor zaten ki açmışsın, 6 yarışmacıdan 5’i belli olmuş daha. :A Korkma ben forumda değildim, acele etmene gerek yoktu. :A
İkimize ayrı mı yazdın, 2 ayrı konu mu oldu?
Korku değil bu. :bhr: Konuyu düzenlerim hemen sorun olmaz değil mi? @Dosi ? :bhr:
Başka önemli eksikde var aslında. Sizi favori üye ederken link paylaşmıştık. Tekrardan oku :A
------

Yok, sileceğiz mecburen. :A @Dosi
Banlayacağımızı yazmadın ama :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Batuhan Yeşilturna
Kardeniz Kılıç
Yiğit İnandı
Merve Yıldırım
bu yedekleri bekliyordum, diğerlerini pek değil. :D @Hazem

Çöp sezon gibi bu sene fragmanlarda bike engelli adamdan ve @serhatt & @Alos karışımı azizden medet umuyorlar bu ka mesaj yeter :A
GIF by Mediaset España

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx