TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

@xemrexxx izlemediği halde 4. sırada. Ah bir de izlese :A
Ben şimdi ilk 2de duruyorum ama bence gerilerim :A belki sonlarda yine artar bilmiyorum ama böyle haftada 1 eşlik etsem yeterli :A tabi yarım yamalak eşlik ederim. yarışma esnasında baksam yeterli :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Ben şimdi ilk 2de duruyorum ama bence gerilerim :A belki sonlarda yine artar bilmiyorum ama böyle haftada 1 eşlik etsem yeterli :A tabi yarım yamalak eşlik ederim. yarışma esnasında baksam yeterli :A
Bence yine önlerde olursun ya fazla izleyen yok zaten bu sene :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yusuf Güney de yolcu. Bu sene gerçekten ünlü olan birkaç isim katılmıştı ama sonuç olarak tek kalan Murat Eken oldu aralarından :A
------

İzleyipte yorum yapmamayı tercih edenlerde oluyor :A

İlk bölüme baktığımda olmuştur :A
Gizli izleyiciler çok zaten. @Sherlock beyciğimin eleneni açıkladığı konu her hafta 1 k hit alıyor :A

• Güldürdün
Yusuf Güney, Berdan Mardin’i, Ümit, Bunlar pr için göstermelik gelmişlerdi galiba:A
Yusuf Güney de yolcu. Bu sene gerçekten ünlü olan birkaç isim katılmıştı ama sonuç olarak tek kalan Murat Eken oldu aralarından :A
bence hepsi anlaşmalı geldiler bu kadar kalacakları ile alakalı. Murat Eken’de ayrılırsa şaşırmam :A ünlü diye kimse kalmadı ondan başka :A
------

Gizli izleyiciler çok zaten. @Sherlock beyciğimin eleneni açıkladığı konu her hafta 1 k hit alıyor :A
ben bir taş attım aslında birilerine. Mesaj adrese ulaşır :A
Sherlock bey SMS ile elenenleri açıyor. Bakalım devamı gelecek mi :A

• Güldürdün
Yusuf Güney, Berdan Mardin’i, Ümit, Bunlar pr için göstermelik gelmişlerdi galiba:A

bence hepsi anlaşmalı geldiler bu kadar kalacakları ile alakalı. Murat Eken’de ayrılırsa şaşırmam :A ünlü diye kimse kalmadı ondan başka :A
------

ben bir taş attım aslında birilerine. Mesaj adrese ulaşır :A
Sherlock bey SMS ile elenenleri açıyor. Bakalım devamı gelecek mi :A
Büyük ihtimalle bir iki haftalık paralarını alıp ayrıldılar ya :A Murat abime güveniyorum. O ayrılmayacaktır :A

• Güldürdün
Chaby’den ne istiyorsunuz be :bağır:@DarkLegenD

Aaa o da gitmek istediğinin sinyalini veriyor. O da çok durmaz gibi.
Chaby oralarda fazla barınamaz zaten. Yapacak bir şey yok yavaştan vedalaşacağız çekik kardeşimizle :A

• Güldürdün
Chaby oralarda fazla barınamaz zaten. Yapacak bir şey yok yavaştan vedalaşacağız çekik kardeşimizle :A
O da giderse artık kimse yok desteklediğim :A en azından Gönüllerden kimseyi sevmiyor olurum :A
------

Okadar kişi yarışmadan çekiliyor. Bunların hepsini alsınlar işte. Niye dahada umutlarını yok ediyorlar

• Güldürdün
O da giderse artık kimse yok desteklediğim :A en azından Gönüllerden kimseyi sevmiyor olurum :A
------

Okadar kişi yarışmadan çekiliyor. Bunların hepsini alsınlar işte. Niye dahada umutlarını yok ediyorlar
Gönüllüler çok itici ya. Chaby de gidince cidden tam çekilmez bir takım olacaklar :A

İçerisi metrobüse döndü artık yeter daha fazla almasın birilerini :A

• Güldürdün
Gönüllüler çok itici ya. Chaby de gidince cidden tam çekilmez bir takım olacaklar :A

İçerisi metrobüse döndü artık yeter daha fazla almasın birilerini :A
2 elenen ayarlayarak çabuk toparlarlar ne olacak :A 4 kişiye mi yer açamıyorlar. Zaten daha ayrılan olur illa ki

• Güldürdün