Hazem
Favori Üye
Dün akşam yeni bölüm olmadığı için yokmuş.Bugün Survivor Panorama nedense yok yerine Survivor 1. bölüm tekrarı var.
Dün akşam yeni bölüm olmadığı için yokmuş.Bugün Survivor Panorama nedense yok yerine Survivor 1. bölüm tekrarı var.
Artık kesinlikle katılmam dedi en son.O da defalarca geldi ama
O kadının hakkı yenildi çok kötü. Programın en iz bırakan kadın yarışmacısı net.
Reyting tam sınırda çünkü o yüzden kafası çok karıştı. 5 altına düştüğü an ALL STAR olur. @HazemAcun beyciğimin ciddi anlamda kafası karışık.
Yarışmada ünlüler var, gönüllüler var, influencerlar var. Şimdi de All-Star ekibi mi gelecek yani? Bu işin sonu Fav10 üyelerini çağırmaya doğru gidiyor…
O zaman formatın adı Çorba olsun çünkü karışık olacak saçma duracak. En baştan gelmelilerdi. @AngelicaAll Star olmaz da eskilerden 2-3 kişi geldi mi tamamdır. Aleyna, Poyraz ve Hikmet gelebilir.
Nefise gelir gelmez tartışmalara girecekmiş. 😱All Star olmaz da eskilerden 2-3 kişi geldi mi tamamdır. Aleyna, Poyraz ve Hikmet gelebilir.
Aynen bu akşam tartışma olacak Nefise ile gönüllü kızları arasında. Merak ettiğim saat kaçta bitecek acaba bölüm
01.45 gibi biterse şaşırmam. 😂Aynen bu akşam tartışma olacak Nefise ile gönüllü kızları arasında. Merak ettiğim saat kaçta bitecek acaba bölüm
Basladim izlemeye ınternetten, unluler cok kotu gidiyor.Muhtemelen yine farkla gönüllüler kazanmıştır bu nedenle oyun da kısa sürmüştür. 01 olmadan bile bitebilir bölüm böyle giderse.
Hayret 😂😂Cuma akşamı yeni bölüm yok. Cumartesi varmış.
Ben anlam veremiyorum. Bu akşam olan bölümü 22.49'da vermek yerine Cuma 20.00'de verilse daha iyi olmaz mıydıHayret 😂😂
Çok doğru. Barış çok iyi idi bugün, helâl olsun ona. 🙏🙏Ben anlam veremiyorum. Bu akşam olan bölümü 22.49'da vermek yerine Cuma 20.00'de verilse daha iyi olmaz mıydı
Dün gece izledim yeni bölümü internetten. Nefise, Kürşat, Asena'nın (üçünün) yaptıkları hareketler hiç güzel değil. Sevilmemişler de zaten. Oy oranları düşüktür kesin.Dün akşam yeni bölüm olmadığı için yokmuş.
Naçizane görüşlerimden yola çıkarak oluşturduğum Fav10 takımım: @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock @MasacRE @bazinga @Dosi @Maskeli Fedai @sokak sanati @denizz19Acun beyciğimin ciddi anlamda kafası karışık.
Yarışmada ünlüler var, gönüllüler var, influencerlar var. Şimdi de All-Star ekibi mi gelecek yani? Bu işin sonu Fav10 üyelerini çağırmaya doğru gidiyor…
Birinci belli ikinci kim?Naçizane görüşlerimden yola çıkarak oluşturduğum Fav10 takımım: @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock @MasacRE @bazinga @Dosi @Maskeli Fedai @sokak sanati @denizz19
Not: Objektif ve kişisel bir değerlendirme sonucu ortaya çıkartmış olduğum takım bu şekilde. 🤗🤗
@Dosi ve @Tolstoyevski ittifak yapıp hepinizi eler, marul kafa ve sokak şeyşi birbirine gireceğinden reyting getirir onlar elenmez siz ilk haftalarda teker teker yolcu olursunuzNaçizane görüşlerimden yola çıkarak oluşturduğum Fav10 takımım: @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock @MasacRE @bazinga @Dosi @Maskeli Fedai @sokak sanati @denizz19
Not: Objektif ve kişisel bir değerlendirme sonucu ortaya çıkartmış olduğum takım bu şekilde. 🤗🤗