Ne olmuş kuşuna
@Maskeli Fedai her gün 5 sayfa yazarAcuncum yakında Hilmi Cem ve Turabi'yi çağırır.
Acuncum yakında Hilmi Cem ve Turabi'yi çağırır.
Yedekteki yarışmacılardan oldukları söyleniyor:@Maskeli Fedai her gün 5 sayfa yazar
Tunga fos çıktı Poyrettin e dönebilir macun mantıklıYedekteki yarışmacılardan oldukları söyleniyor:
Ekli dosyayı görüntüle 120020
@Özgür ve @dreamy izlerler ozaman
Aleyna’nın yeni hali @Sherlock @MasacRE
Performansı iyi değil miydi? Poyraz final turlarını görür. Aleyna da öyle. Aleyna’nın ağzı iyi laf yapıyordu. Acun gelen eleştirenlerden dolayı eski iyi SMS alanları getirdik zamanla. Programın kuralları esnek zaten. İstediği gibi ayarlamalar yaparTunga fos çıktı Poyrettin e dönebilir macun mantıklı
Yazık etmiş kendine. 😔Yedekteki yarışmacılardan oldukları söyleniyor:
"Olabilir" mi?Acayip sıkıcı bir sene. Çoğu parkurda sanki podyumda yürüyormuş gibi koşuyor. Gelmiş geçmiş en kötü Survivor senesi olabilir.
"Olabilir" ifadesi cümleye fazla kaçmış evet. Kesinlikle gelmiş geçmiş en kötü sezon."Olabilir" mi?
Leşdaşım ile bir şey paylaşmaya zaten gerek yok... Ama bana her daim başvurabilirsin, usta bir dinleyici ve anlatıcıyım biliyorsun...Aman, onunla artık hiç bir şey paylaşmam. Belki diğeri ile @MEnes yani
------
Bir iki deyip nerdeyse hepsini sıraladın
BilmezmiyimLeşdaşım ile bir şey paylaşmaya zaten gerek yok... Ama bana her daim başvurabilirsin, usta bir dinleyici ve anlatıcıyım biliyorsun...
Aleyna mı... Lütfen olsun çünkü... @MasacRE @Maskeli FedaiYedekteki yarışmacılardan oldukları söyleniyor:
Yolda...Bilmezmiyim
Bu arada adaşın 2 gün canlanıp bildirimlere koşup durdu, bugün yine eski haline dönmüş gibi
@serhatt ’a verdiği Oscar etkinliği tablo sözünü yine ve yeniden tutmadı
Bize de her gün güncelleyeceğinden bahsediyor ama hala bir sonuç yok bununla ilgili... Leşdaşım işte şaşırmıyorum artık...Bilmezmiyim
Bu arada adaşın 2 gün canlanıp bildirimlere koşup durdu, bugün yine eski haline dönmüş gibi
@serhatt ’a verdiği Oscar etkinliği tablo sözünü yine ve yeniden tutmadı
ciddiye almiyorum sözlerini, alistik artikBize de her gün güncelleyeceğinden bahsediyor ama hala bir sonuç yok bununla ilgili... Leşdaşım işte şaşırmıyorum artık...
Aynen öyle çok da şaapmamak lazım kendisini artık...ciddiye almiyorum sözlerini, alistik artik
Enes kotamizi senle doldurduk @12.AdamAynen öyle çok da şaapmamak lazım kendisini artık...
onda bagisiklik yapmistir, etkilemiyordur, aksine zevk bile aliyordur gömmendenBen acımam gömerim... Adaşımı kimseye bırakmam en çok ben gömerim... @Sherlock