Dosi, şu leşsever akbaba @Sherlock a rica et de avatarını değiştirsin kör olacağım.Korkuyorum sana atacağım mesaj ona giderse diye.Bully bir kura cekti tam cekti. Suana kadar ne güzel ilerliyorduk. Simdi stres oldum planlama bozulacak gibi
Dosi, şu leşsever akbaba @Sherlock a rica et de avatarını değiştirsin kör olacağım.Korkuyorum sana atacağım mesaj ona giderse diye.Bully bir kura cekti tam cekti. Suana kadar ne güzel ilerliyorduk. Simdi stres oldum planlama bozulacak gibi
ona kizmandan cekiniyordu, sevinir bunaKokulu öpücüklerimi gönderiyorum ben ona
ona kizmandan cekiniyordu, sevinir buna
Demek @Yakamoz-Asi de haşlama seviyor.ona kizmandan cekiniyordu, sevinir buna
Demek @Yakamoz-Asi de haşlama seviyor.
ayni kapi, onu demek istemkistir zatenHaşlama sevmem, haşlarım sadece.
Sen haşlarsın, iç dolguyu mikasa hanım yapar.Haşlama sevmem, haşlarım sadece.
Evetayni kapi, onu demek istemkistir zaten
sana cevabi:İntikam, soğuk yenir. 😎
Herkes öldürür sevdiğini.. Ömer..
Çünkü bıçakla ölen çabuk soğur. @Yakamoz-Asisana cevabi:
Sen haşlarsın, iç dolguyu mikasa hanım yapar.
Evet
sana cevabi:
Spo ya mı aldın ? Edit mi ettin?İç dolguya ne gerek var, ben Nusret gibi dilim dilim keserim, sonrası malum.
------
Ramiz Dayı kartını oynamış. Not ettim.
Spo ya mı aldın ? Edit mi ettin?
Spo ya mı aldın ? Edit mi ettin?
ikinci mesaji yazinca birlesme oluyor benlik degil. bak deneyecegimMikasa hanım yapmıştır bir şey.
Eminim o dokunmamış.Mikasa hanım yapmıştır bir şey.
Eminim o dokunmamış.
sifrelimi bu konusma anlamadim yukarda belirttim. 12.adam o birlesme karesini soruyor galibaNot ettim bunu da.
Evet , bende zamanında tecrübe ettim yasifrelimi bu konusma anlamadim yukarda belirttim. 12.adam o birlesme karesini soruyor galiba
sifrelimi bu konusma anlamadim yukarda belirttim. 12.adam o birlesme karesini soruyor galiba
sana bu cevabi vardi bu arada o Ramiz dayi mesajina :Anladım anladım mikasa hanım. Not ediyorum bundan sonra. @12.Adam Bully'ye selamlar selamı anlar o.
İsviçreli kötü moderatörün tersi pistir Dostları bile çekiniyorsa düşmanlarının vay haline
aman ne ugrasacam iletmeyi, bak konuya oku dedim. Posta güvercininin kanati kirik, tek tarafli ulastiriyor ordan buraya haber getiriyorum sadece@Dosi , Selamını ben mi ileteceğim ?