Durumu yanlış anladın aslındaKurunun yanında yaşı da yakman hiç hoş olmadı...
Oyumu açık ederek telafi ettim umarım
Durumu yanlış anladın aslındaKurunun yanında yaşı da yakman hiç hoş olmadı...
@denizz19 de dediği gibi kim kazanırsa kazansın biz kazanmış oluyoruz no problem.Durumu yanlış anladın aslında
Oyumu açık ederek telafi ettim umarım
yada is yerimden birine cektireyim, ne diyorsun?
yanilmiyorsam bende kendisi ile eslesmistim ama hangi tur hatirlamiyorum
yada is yerimden birine cektireyim, ne diyorsun?
okadar iyi kura cektim üst tura gectin, bana tek bir iyi söz yok ama yabancilara var öylemiİyi kura verirse kendisini burada yemeğe davet ederim ama bir tur daha olmayacağı için boşuna heveslenmeyelim. Gelecek sene inşallah.
okadar kurani cektim üst tura gectin, bana tek bir iyi söz yok ama yabancilara var öylemi
isvecten isteye isteye börek mi meshur hamur islerimden derleme yaparim olmadi
Sana kapı her zaman açık kuraya gerek yok ama gelirken bir tepsi börek isterim ona göre.
Bana da bisi yollaisvecten isteye isteye börek mi meshur hamur islerimden derleme yaparim olmadi
isvecten isteye isteye börek mi meshur hamur islerimden derleme yaparim olmadi
bakariz duruma bir araBana da bisi yolla
ne bileyim, isvece özgün cok baska seyler varYani mobilya isteyecek halim yok dimi
O ne alaka ?Bizi anca Trump kurtarır.
bakariz duruma bir ara
------
ne bileyim, isvece özgün cok baska seyler var
evet, emrecan en yakin rakibe 2 oy ile elendi (1.grup), mesmeso'da 3 oy gerideydi (2.grup)@Dosi Emrecan ve Mesmeso elendi mi?
vay be...Valla hiç kusura bakma istersen isveç kraliçesiyle yemek de, bir Türk kadının elinden börek yemeği tercih ederim.
Neyse gelecek sene inşallah. Hadi ben kaçar
Getti getti, gençliğine doyamadan getti.Valla hiç kusura bakma istersen isveç kraliçesiyle yemek de, bir Türk kadının elinden börek yemeği tercih ederim.
Neyse gelecek sene inşallah. Hadi ben kaçar