Ne diyorsun anlamıyorum. Zirvedeyim sesin duyulmuyor(Dönemedi)
Ne diyorsun anlamıyorum. Zirvedeyim sesin duyulmuyor(Dönemedi)
Sinyal kesiciyi at anlarsın.Ne diyorsun anlamıyorum. Zirvedeyim sesin duyulmuyor
Mesajımı kazanan konusuna taşırsın sana zahmet Dosi hanımDur be, tebrikleri kazananın konusuna bırakalım @BARON男爵 özekllikle es geçtim sanma. Konuyu bekliyorum :
------
Sjsjjsjjs ne güzel yazmışsın öyle sjjsjjs
Tamam, sen alo de ben koşar gelirim
Sinyal kesiciye ihtiyacım yok. Benden o kadar uzaksınız ki sesiniz vızıltı gibi geliyorSinyal kesiciyi at anlarsın.
Konu daha açılmadığı için senin mesaj konuya dönüşüp ilk mesaj olur. Olmaz yaniMesajımı kazanan konusuna taşırsın sana zahmet Dosi hanım
Konu açıldıktan sonra taşırsın Dosi hanımKonu daha açılmadığı için senin mesaj konuya dönüşüp ilk mesaj olur. Olmaz yani
İşte yazdığın saatten dolayı en başa gelir diyorum anla biraz kopyala yapıştır yap be aaaaaaaKonu açıldıktan sonra taşırsın Dosi hanım
O nasıl işmiş ya O zaman mesajımın fotosunu çeker atarsın Dosi hanımİşte yazdığın saatten dolayı en başa gelir diyorum anla biraz kopyala yapıştır yap be aaaaaaa
Oldu, başka emrin? bu kadarda üşengeç olmaz birisi @MEnesO nasıl işmiş ya O zaman mesajımın fotosunu çeker atarsın Dosi hanım
Dosi hanım moderatörlük yapmayı özlemiştir diye düşündümOldu, başka emrin? bu kadarda üşengeç olmaz birisi @MEnes
Henüz hazır değilim bu kadar işeDosi hanım moderatörlük yapmayı özlemiştir diye düşündüm
Tamam fırlattım ( @MasacRE ) yi vurdum. Yazı işi ellerinden öper.Henüz hazır değilim bu kadar işe
Yabancılık çekiyorum biraz ve en iyi olduğum etiketleme olayında bile sorun yaşıyorum zamanla alışırız ve sorunlar çözülür umarım
Tebrikler @BARON男爵, hem burada mutlu sona ulaştın hem de Dünya Kupası istediğin şekilde sonuçlandı. Güzel bir dönem oldu senin için barbar sporu adına.
Pamuk gibi oldum. Allah adını verdim.Böyle devam et.Tebrikler @BARON男爵, hem burada mutlu sona ulaştın hem de Dünya Kupası istediğin şekilde sonuçlandı. Güzel bir dönem oldu senin için barbar sporu adına.
@12.Adam eline ve emeklerine sağlık yoldaşım.
Etkinliğin sürpriz ismi @S.G.A.T. oldu, adam askerden yeni gelmiş gibiydi.
Loser @Maskeli Fedai örgütümüzün sonuncusu olmuş, onu da tebrik edelim. @MasacRE @MEnes
8. olmuşum oh be süper.
Konuyu açmadan önce deseydin. Şimdi pat diye yapamam kiTamam fırlattım ( @MasacRE ) yi vurdum. Yazı işi ellerinden öper.
Bak bu hainku ya söyle kaşınıyor.Örgütün militanı benim. @MEnes @Maskeli FedaiTebrikler @BARON男爵, hem burada mutlu sona ulaştın hem de Dünya Kupası istediğin şekilde sonuçlandı. Güzel bir dönem oldu senin için barbar sporu adına.
@12.Adam eline ve emeklerine sağlık yoldaşım.
Etkinliğin sürpriz ismi @S.G.A.T. oldu, adam askerden yeni gelmiş gibiydi.
Loser @Maskeli Fedai örgütümüzün sonuncusu olmuş, onu da tebrik edelim. @MasacRE @MEnes
mesajını kazananın konusuna taşı
Evet doğru söyledin, gerekeni yaptık...mesajını kazananın konusuna taşı
Bir senin sözünü ikiletmiyor , gözümden kaçmıyor...mesajını kazananın konusuna taşı
Evet doğru söyledin, gerekeni yaptık...