- Reaksiyon puanı
- 32,191
- Puanı
- 1,060
Etiketi kapıyor muyum? 1 ay kalacak değil mi?son maç bir çok kişinin sıralamasınıda değiştirdi
Etiketi kapıyor muyum? 1 ay kalacak değil mi?son maç bir çok kişinin sıralamasınıda değiştirdi
En az 3 ay kalırEtiketi kapıyor muyum? 1 ay kalacak değil mi?
Ooo güzel iş.Şimdi anamızın ligine dönme vakti.Farkı biraz açtırdık ama kapatmak da bizim elimizde.En az 3 ay kalır
bazinga bakar o işe. Sen ve Baron kaptınız etiketi 3. kişi kısmı karışık
Benim burası ile işim bitti. Size kolay gelsinOoo güzel iş.Şimdi anamızın ligine dönme vakti.Farkı biraz açtırdık ama kapatmak da bizim elimizde.
Gelcen mi gene komşu kızıBenim burası ile işim bitti. Size kolay gelsin
Hadi ben kaçayım artık. Yarına iş var, uyku saatim aksamasın fazla
Sonuç tablosu nerede? 😍Gelcen mi gene komşu kızı
Ben Dünya Kupasında gördüm ki ben bu işten anlıyorum ilk haftalarda baştan salma yapmama rağmen güzel iş çıkardım
İfade at boş geçme.Ben Dünya Kupasında gördüm ki ben bu işten anlıyorum ilk haftalarda baştan salma yapmama rağmen güzel iş çıkardım
Kendine üçüncülük etiketini takabilirsinFransa akşam kazansa şampiyon olacakken 4. olmak üzdü. Bonuslar olmasaydı yine şampiyondum ama kısmet değilmiş.
Baştan sona eğlenceli bir yarış oldu, kupayı daha zevkli hale getirdi. @BARON男爵 tebrikler. @12.Adam ve @S.G.A.T. sizinle de kupa boyunca yarışmak güzeldi... Son maçlarda çok fena salan @emreemreu ile de.
Saol canım abim.Bu işin üstesinden de elimize yüzümüze bulaştırmadan bitirdim ya daha ne olsun.
Gene de sen elini üstümden çekme. Acil butonum benim. Konu açma işiyle şimdi ilgileniyorum.Kendine üçüncülük etiketini takabilirsin
@12.Adam kazananın konusunu aç, açamıyorsam ilk konuyu edit et duruma göre.
Eline sağlık. İlk başlarda benden yorum analizi için yardım alıyordun ve zamanla kendin halledip bu işi harika yaptın
Bence de güzel rekabetli geçti son dakikasına kadar. Keşke penaltı atışları tahminlere dahil edilmeseydi. Onun anlamını pek çözemedim.Fransa akşam kazansa şampiyon olacakken 4. olmak üzdü. Bonuslar olmasaydı yine şampiyondum ama kısmet değilmiş.
Baştan sona eğlenceli bir yarış oldu, kupayı daha zevkli hale getirdi. @BARON男爵 tebrikler. @12.Adam ve @S.G.A.T. sizinle de kupa boyunca yarışmak güzeldi... Son maçlarda çok fena salan @emreemreu ile de.
Şanlı Süper Ligimiz 5 gün sonra geri dönüyor. Benim de dönüşüm muhteşem olacak oradaSaolun Utku beyciğim.Bir kör ile bir ayvaz kaldık mı?
(Dönemedi)Şanlı Süper Ligimiz 5 gün sonra geri dönüyor. Benim de dönüşüm muhteşem olacak orada
Dur be, tebrikleri kazananın konusuna bırakalım @BARON男爵 özekllikle es geçtim sanma. Konuyu bekliyorum :
Sjsjjsjjs ne güzel yazmışsın öyle sjjsjjsGene de sen elini üstümden çekme. Acil butonum benim. Konu açma işiyle şimdi ilgileniyorum.
Uğraşıyorum , yakında netleşirim.Eski BJK başkanı Fikret Orman.Dur be, tebrikleri kazananın konusuna bırakalım @BARON男爵 özekllikle es geçtim sanma. Konuyu bekliyorum :