Kicktipp ⚽️🌍🏆 - 2022 Katar Fifa Dünya Kupası Tahmin Yarışması

IMG_0229.jpg
IMG_0230.jpg

@BARON男爵 @12.Adam @bazinga @S.G.A.T. @ardaguler54 @batuhankaralar @cokiyitvci @Tolstoyevski @hasanca @emreemreu @MEnes @MasacRE @The_Erinch @Sherlock @Maskeli Fedai @Gerekli24 @Turkuazz @Keith Long @Felon @kerem

Fransa akşam kazansa şampiyon olacakken 4. olmak üzdü. :( Bonuslar olmasaydı yine şampiyondum ama kısmet değilmiş.

Baştan sona eğlenceli bir yarış oldu, kupayı daha zevkli hale getirdi. @BARON男爵 tebrikler. @12.Adam ve @S.G.A.T. sizinle de kupa boyunca yarışmak güzeldi... Son maçlarda çok fena salan @emreemreu ile de. :A

Fransa akşam kazansa şampiyon olacakken 4. olmak üzdü. :( Bonuslar olmasaydı yine şampiyondum ama kısmet değilmiş.

Baştan sona eğlenceli bir yarış oldu, kupayı daha zevkli hale getirdi. @BARON男爵 tebrikler. @12.Adam ve @S.G.A.T. sizinle de kupa boyunca yarışmak güzeldi... Son maçlarda çok fena salan @emreemreu ile de. :A
Kendine üçüncülük etiketini takabilirsin :A

@12.Adam kazananın konusunu aç, açamıyorsam ilk konuyu edit et duruma göre.

Eline sağlık. İlk başlarda benden yorum analizi için yardım alıyordun ve zamanla kendin halledip bu işi harika yaptın :Z

Tebrikler @BARON男爵 , şampiyonluk balkanlara gitmiş 😁😁

Emeğine sağlık Berkcim ☺️
Saol canım abim.Bu işin üstesinden de elimize yüzümüze bulaştırmadan bitirdim ya daha ne olsun. :Z
Kendine üçüncülük etiketini takabilirsin :A

@12.Adam kazananın konusunu aç, açamıyorsam ilk konuyu edit et duruma göre.

Eline sağlık. İlk başlarda benden yorum analizi için yardım alıyordun ve zamanla kendin halledip bu işi harika yaptın :Z
Gene de sen elini üstümden çekme. :Z Acil butonum benim. Konu açma işiyle şimdi ilgileniyorum.

Son düzenleme:
Tebrikler @BARON男爵 hak etmiştin.
Çok güzel bir yarıştı. Uzun zamandır her hangi bir etkinliğe katılmıyordum. İyi geldi.

Bence de güzel rekabetli geçti son dakikasına kadar. Keşke penaltı atışları tahminlere dahil edilmeseydi. Onun anlamını pek çözemedim. :X

Şampiyon ile aynı puanı almışım ama tersten. Çok büyük rezillik :A

Tebrikler @BARON男爵

@12.Adam senin de emeklerine sağlık.
Dur be, tebrikleri kazananın konusuna bırakalım :A @BARON男爵 özekllikle es geçtim sanma. Konuyu bekliyorum ::A
------

Gene de sen elini üstümden çekme. :Z Acil butonum benim. Konu açma işiyle şimdi ilgileniyorum.
Sjsjjsjjs ne güzel yazmışsın öyle sjjsjjs
Tamam, sen alo de ben koşar gelirim :A