Bunu gerçekten beklemiyordum.Centilmence mesajın için teşekkürler. Gol krallığında sanırım kaplumkafayı yazmıştım. Bekleyelim görelim.Umarım sen kazanırsın @12.Adam iş bence bonus puanlarla bitecek ve Arjantinin kazanması için Messi ve Alvarez gol atmalı,benim kazanmam için Mbappenin yarın hat-trick finalde 0 gol atması lazım Messinin DK kazanması benim alacağım bir etiketten çok daha önemli
Bu etkinlikte beni geçmek bir başarı değil Dosi hanım Dünya Kupası yaramadı bana, heyecanla Süper Lig'in geri dönmesini bekliyoruzBuraya yorum yapmayı unuttum bende sizlerleyim
@The_Erinch ’in gel katıl demesi ile forumdan başka isim(ler) ile anonim olarak katıldık.
Yalnız ilk zamanlar çok yoğun olduğum için baştan salma tahminlerimi önden yapmıştım. Baktım fena gitmiyorum artık şu son haftada daha detaylı takılmaya başladım
Tek hedefim @MasacRE @MEnes ve @Sherlock üçlüsünü geçmek
Şu etkinliği bir Fenerli kazansın isterim ama @BARON男爵 kazanırsa aynı oranda mutlu olurum
@emreemreu eğer ikide bir tahmin yapmayı unutmasaydı şimdi zirvede olmuş olabilirdi. @bazinga bakalım bu kez başaracak mı. Kendisinde etiket olacak mı
@12.Adam ‘ı özel olarak desteklediğimi belirtip sözlerimi noktalıyorum.
İyi geceler
Benim için başarı. Bilmediğim bir ligde başarılı olmak 1. olmak gibi bir hisBu etkinlikte beni geçmek bir başarı değil Dosi hanım Dünya Kupası yaramadı bana, heyecanla Süper Lig'in geri dönmesini bekliyoruz
Çok bilen yanılıyor zaten Ben Dünya Kupası'na çok hakimim, neredeyse bütün maçları da izledim ama sonuç ortada Diğer yandan Süper Lig ise tam tersi. Galatasaray dışında ligden maç izlediğim yok doğru düzgün takip etmem ama orada liderimBenim için başarı. Bilmediğim bir ligde başarılı olmak 1. olmak gibi bir his
Aslında bu sene bende takip ediyorum ama ilk başlarda tahminleri yapıp gündüz maçlara bakamadım okul zamanı diye. Sonraki süreçte adapte oldum. Misal Neymar’ın sakat olduğunu düşünüp tahminler yaparken, geri döndüğünü görünce kayıp puanlarım olmuştuÇok bilen yanılıyor zaten Ben Dünya Kupası'na çok hakimim, neredeyse bütün maçları da izledim ama sonuç ortada Diğer yandan Süper Lig ise tam tersi. Galatasaray dışında ligden maç izlediğim yok doğru düzgün takip etmem ama orada liderim
Hırvatistan maçında Neymar'ın sakat olduğunu düşünerek tahmin yapsaydın forumda tek kazanan sen olurdun o zamanAslında bu sene bende takip ediyorum ama ilk başlarda tahminleri yapıp gündüz maçlara bakamadım okul zamanı diye. Sonraki süreçte adapte oldum. Misal Neymar’ın sakat olduğunu düşünüp tahminler yaparken, geri döndüğünü görünce kayıp puanlarım olmuştu
Şimdi açık etmek istemiyorum ama öyle bir gün vardı ki, bir maçın sonucu ilk 3 içinde olmama sebep olabilirdi ama üzdüler beni zincirleme puan kayıplarım oldu.Hırvatistan maçında Neymar'ın sakat olduğunu düşünerek tahmin yapsaydın forumda tek kazanan sen olurdun o zaman
Etkinlik bitince dökülüver be zlatan.Şimdi açık etmek istemiyorum ama öyle bir gün vardı ki, bir maçın sonucu ilk 3 içinde olmama sebep olabilirdi ama üzdüler beni zincirleme puan kayıplarım oldu.
İlk 10 da kalırım inşallah 😍😍Ekli dosyayı görüntüle 119562Ekli dosyayı görüntüle 119563
Tarihte ilk kez kışın yapılan Dünya Kupasının sonuna geldik sayılır.Son 2 maç.Bakalım ipi kim göğüsleyecek?Heyecan dorukta.
Tahminlerinizi unutmayınız.
@BARON男爵 @12.Adam @S.G.A.T. @bazinga @vitisport @batuhankaralar @EAGLE @ardaguler54 @hasanca @cokiyitvci @terminatör @emreemreu @gsdikel @Tolstoyevski @The_Erinch @MasacRE @MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai @Gerekli24 @Turkuazz @Felon @Keith Long @kerem
Yenisini alır zaten o yakında.
Sen şimdi normale mı döndün? O zaman sıradaki icraatin @MEnes olsun.
Ben özel bir bireyim, evet kıyamaz...Kıyar...Milletvekili misin lan sen?... @dosimosi
Haklıyım elbette, haksız olduğum konu çok az bulunur... Lakin şimdilik diyerek yine de ortalığı karıştırdın...Maalesef bu konuda MEnes haklı şimdilik en azından