Kicktipp - 🌎 🏆 2022 Tahmin Yarışması Kazananı BARON男爵 🥇

Herkese teşekkürler heyecanlı bir yarışma oldu benim için bir ara @MasacRE ile aynı puanlardaydık :A en üzüldüğüm yarışmacı @S.G.A.T. idi o kadar zirvede kaldı bir ara kesin şampiyon olarak gidiyordu ama sonra Messi düşmanlığı yaparak hata yaptı. @emreemreu çok iyi giderken bir anda alzheimer tuttu :A @bazinga ve @12.Adam ile son ana kadar çok heyecanlı bir çekişme oldu her gol'den sonra zirve değişiyordu final kadar heyecanlıydı :A

Sana da teşekkürler @12.Adam çok güzel bir şekilde bizleri haberdar ettin senin etiketlerin sayesinde bazı tahminleri unutmadım.

FkWN3SrXkAY5X2p.jpg

Herkese teşekkürler heyecanlı bir yarışma oldu benim için bir ara @MasacRE ile aynı puanlardaydık :A en üzüldüğüm yarışmacı @S.G.A.T. idi o kadar zirvede kaldı bir ara kesin şampiyon olarak gidiyordu ama sonra Messi düşmanlığı yaparak hata yaptı. @emreemreu çok iyi giderken bir anda alzheimer tuttu :A @bazinga ve @12.Adam ile son ana kadar çok heyecanlı bir çekişme oldu her gol'den sonra zirve değişiyordu final kadar heyecanlıydı :A

Sana da teşekkürler @12.Adam çok güzel bir şekilde bizleri haberdar ettin senin etiketlerin sayesinde bazı tahminleri unutmadım.

Ekli dosyayı görüntüle 119625
Teşekkür ederim. :X

Arjantin'e en başından hiç güvenemedim. Futbol olarak bence hala Fransa'nın gerisindeler. Ama çok adanmışlık vardı. Hak edilmiş bir şampiyonluk oldu.
------

Mesajı @12.Adam yazdı sandım. :X Tebrik ederim. Sonlara yakın harika bir çıkış yaptın @BARON男爵

• Beğendim
  • Harika
Reactions: 12.Adam and B4RON

Ekli dosyayı görüntüle 119625
Emeğimin kıymetini bilenin başımın üstünde yeri var.

• Beğendim
  • Harika
Reactions: B4RON and S.G.A.T.
Yukarı sıralarda yer alanlara tebrikler. Kazanan @BARON男爵 dostuma da tebrikler... Leş yoldaşlarımın üstünden bitirmek bana yetti en azından... @Sherlock @MasacRE

Tabi ki bu yarışma umrumda değil, tek önemli olan Messi'nin kupayı kazanmasıydı, o da yaşandı çok şükür... :A
Hani gece girecektin... Neyse, evet kralımız emaneti olanı da alarak kazanabileceği tüm kupaların sahibi oldu... Şimdi sırada ne var?... :A
Hiçbir şey kalmadı...

• Güldürdün
Reactions: MEnes