- Reaksiyon puanı
- 32,658
- Puanı
- 1,060
O kadar da değil.Hafta hafta gitmek zor mu geliyor?Ne güzel dinleniyordum ya. En iyisi ben bir lig sonuna kadar tahmin yapayim da kafam rahatlasin.
O kadar da değil.Hafta hafta gitmek zor mu geliyor?Ne güzel dinleniyordum ya. En iyisi ben bir lig sonuna kadar tahmin yapayim da kafam rahatlasin.
O kadar da değil.Hafta hafta gitmek zor mu geliyor?
Yapma ya sende iki haftalık yaparsın.Sen haftadan haftaya yapmanin ne kadar büyük efor gerektigini bir bilsen bende.
Ben Saat farkini nasil ayarlicamNe güzel dinleniyordum ya. En iyisi ben bir lig sonuna kadar tahmin yapayim da kafam rahatlasin.
Saat farki üc Saat oluncaYapma ya sende iki haftalık yaparsın.
Canın sağolsun reis.Ben Saat farkini nasil ayarlicam
------
Saat farki üc Saat olunca
Pembe tavuk yedigim icin 2019 da Irlandayi gezememistimCanın sağolsun reis.
Ondan kolay ne varBen Saat farkini nasil ayarlicam
------
Saat farki üc Saat olunca
Yapma ya sende iki haftalık yaparsın.
Bir bildirim daha gelmiş olması lazım, şimdi uçurdum.Ondan kolay ne var
------
Yok yok aradan çıksın
Galwaye gittimOndan kolay ne var
------
Yok yok aradan çıksın
Galwaye gittim
Hayir Alisveris Merkezine girdim @Yakamoz-AsiPub lara girdin mi orada güzel kızlar vardır maçları izleyen.
Teşekkür ederim.Herkese teşekkürler heyecanlı bir yarışma oldu benim için bir ara @MasacRE ile aynı puanlardaydık en üzüldüğüm yarışmacı @S.G.A.T. idi o kadar zirvede kaldı bir ara kesin şampiyon olarak gidiyordu ama sonra Messi düşmanlığı yaparak hata yaptı. @emreemreu çok iyi giderken bir anda alzheimer tuttu @bazinga ve @12.Adam ile son ana kadar çok heyecanlı bir çekişme oldu her gol'den sonra zirve değişiyordu final kadar heyecanlıydı
Sana da teşekkürler @12.Adam çok güzel bir şekilde bizleri haberdar ettin senin etiketlerin sayesinde bazı tahminleri unutmadım.
Ekli dosyayı görüntüle 119625
Emeğimin kıymetini bilenin başımın üstünde yeri var.Herkese teşekkürler heyecanlı bir yarışma oldu benim için bir ara @MasacRE ile aynı puanlardaydık en üzüldüğüm yarışmacı @S.G.A.T. idi o kadar zirvede kaldı bir ara kesin şampiyon olarak gidiyordu ama sonra Messi düşmanlığı yaparak hata yaptı. @emreemreu çok iyi giderken bir anda alzheimer tuttu @bazinga ve @12.Adam ile son ana kadar çok heyecanlı bir çekişme oldu her gol'den sonra zirve değişiyordu final kadar heyecanlıydı
Sana da teşekkürler @12.Adam çok güzel bir şekilde bizleri haberdar ettin senin etiketlerin sayesinde bazı tahminleri unutmadım.
Ekli dosyayı görüntüle 119625
Hani gece girecektin... Neyse, evet kralımız emaneti olanı da alarak kazanabileceği tüm kupaların sahibi oldu... Şimdi sırada ne var?...