Ne diyorsun anlamıyorum. Zirvedeyim sesin duyulmuyor(Dönemedi)![]()
Ne diyorsun anlamıyorum. Zirvedeyim sesin duyulmuyor(Dönemedi)![]()
Sinyal kesiciyi at anlarsın.Ne diyorsun anlamıyorum. Zirvedeyim sesin duyulmuyor![]()
Mesajımı kazanan konusuna taşırsın sana zahmet Dosi hanımDur be, tebrikleri kazananın konusuna bırakalım@BARON男爵 özekllikle es geçtim sanma. Konuyu bekliyorum :
------
Sjsjjsjjs ne güzel yazmışsın öyle sjjsjjs
Tamam, sen alo de ben koşar gelirim![]()
Sinyal kesiciye ihtiyacım yok. Benden o kadar uzaksınız ki sesiniz vızıltı gibi geliyorSinyal kesiciyi at anlarsın.![]()
Konu daha açılmadığı için senin mesaj konuya dönüşüp ilk mesaj olur. Olmaz yaniMesajımı kazanan konusuna taşırsın sana zahmet Dosi hanım![]()
Konu açıldıktan sonra taşırsın Dosi hanımKonu daha açılmadığı için senin mesaj konuya dönüşüp ilk mesaj olur. Olmaz yani![]()
İşte yazdığın saatten dolayı en başa gelir diyorum anla birazKonu açıldıktan sonra taşırsın Dosi hanım![]()
O nasıl işmiş yaİşte yazdığın saatten dolayı en başa gelir diyorum anla birazkopyala yapıştır yap be aaaaaaa
Oldu, başka emrin?O nasıl işmiş yaO zaman mesajımın fotosunu çeker atarsın Dosi hanım
![]()
Dosi hanım moderatörlük yapmayı özlemiştir diye düşündümOldu, başka emrin?bu kadarda üşengeç olmaz birisi @MEnes
Henüz hazır değilim bu kadar işeDosi hanım moderatörlük yapmayı özlemiştir diye düşündüm![]()
Tamam fırlattım ( @MasacRE ) yi vurdum.Henüz hazır değilim bu kadar işe
Yabancılık çekiyorum biraz ve en iyi olduğum etiketleme olayında bile sorun yaşıyorumzamanla alışırız ve sorunlar çözülür umarım
![]()
Tebrikler @BARON男爵, hem burada mutlu sona ulaştın hem de Dünya Kupası istediğin şekilde sonuçlandı. Güzel bir dönem oldu senin için barbar sporu adına.
Pamuk gibi oldum. Allah adını verdim.Böyle devam et.Tebrikler @BARON男爵, hem burada mutlu sona ulaştın hem de Dünya Kupası istediğin şekilde sonuçlandı. Güzel bir dönem oldu senin için barbar sporu adına.
@12.Adam eline ve emeklerine sağlık yoldaşım.
Etkinliğin sürpriz ismi @S.G.A.T. oldu, adam askerden yeni gelmiş gibiydi.
Loser @Maskeli Fedai örgütümüzün sonuncusu olmuş, onu da tebrik edelim.@MasacRE @MEnes
8. olmuşum oh be süper.
Konuyu açmadan önce deseydin. Şimdi pat diye yapamam kiTamam fırlattım ( @MasacRE ) yi vurdum.Yazı işi ellerinden öper.
Bak bu hainku ya söyle kaşınıyor.Örgütün militanı benim. @MEnes @Maskeli FedaiTebrikler @BARON男爵, hem burada mutlu sona ulaştın hem de Dünya Kupası istediğin şekilde sonuçlandı. Güzel bir dönem oldu senin için barbar sporu adına.
@12.Adam eline ve emeklerine sağlık yoldaşım.
Etkinliğin sürpriz ismi @S.G.A.T. oldu, adam askerden yeni gelmiş gibiydi.
Loser @Maskeli Fedai örgütümüzün sonuncusu olmuş, onu da tebrik edelim.@MasacRE @MEnes
mesajını kazananın konusuna taşı
Evet doğru söyledin, gerekeni yaptık...mesajını kazananın konusuna taşı![]()
Bir senin sözünü ikiletmiyor , gözümden kaçmıyor...mesajını kazananın konusuna taşı![]()
Evet doğru söyledin, gerekeni yaptık...![]()