Damien Duff
Favori Üye
Neden İrlandanınki çok iyi yazıyor hepsini yazan kadınMasallah 3 saat fark baya cok önceden yapabilirsin ama
Polisiye islerine sokma beni aman diyeyim.
Resmen kopya cekiyor
Neden İrlandanınki çok iyi yazıyor hepsini yazan kadınMasallah 3 saat fark baya cok önceden yapabilirsin ama
Resmen kopya cekiyor
Neden İrlandanınki çok iyi yazıyor hepsini yazan kadın
Red Rock ı seyretmek 3 pound bölüm başınaKadinsa tamam, hemen inceliyeyim.
Red Rock ı seyretmek 3 pound bölüm başına
Kuru İftiraMasallah 3 saat fark baya cok önceden yapabilirsin ama
Resmen kopya cekiyor
zaten baya ağır bölümleri var Arka sokaklar ordan bir konu uyarlamış mesut çıkınca şehitlik yerine mesutun evini yakacaklar birde polisler yakacak @Yakamoz-Asi @12.AdamCok para
Taksitçi geldi taksitçiİki maç eksik tahmin yapınca fark kapatamadım Önümüzdeki haftalara bakacağız
Ekli dosyayı görüntüle 119093Ekli dosyayı görüntüle 119094
Kicktipp'te 10.Hafta Sonuçları
Haftanın en çok toplayan ismi 11 puanla @batuhankaralar oldu, kendisi bir sıra yükselerek haftayı 5.likle kapattı.10 puan toplayan üç isim göze çarpıyor.Sayın admin bir sıra yükselerek veteranın arkasına yapıştı. Kendisiyle kedi fare kovalamacası yaşadığım kütük yoldaşım Utku'da 10 puan toplayan benle birlikte bir diğer isim.Gelelim haftanın kaybedenlerine bu haftaki isimler geçen haftanın çıkış yapan ismi @Gerekli24 ve @ardaguler54 üyeleri.
@MasacRE @12.Adam @hasanca @The_Erinch @batuhankaralar @bazinga @Gerekli24 @Angelica @ardaguler54 @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @Araf @MEnes @gsdikel @Turkuazz @sezer @emreemreu @Zeyno @Keith Long @slhttnmtl @fatihterim @baltahan @ayd @mesmeso @Cervantes @Maskeli Fedai
Bu sezon çok fazla alıp başını giden yok zaten.Fena değilim
her zaman ensende olduğumu bil. Ama seni bu sene şampiyon yaptırmayacağım. 😀 @The_Erinchi 1. yapacağızBu sezon çok fazla alıp başını giden yok zaten.
Kanırta kanırta olacağım. Ftük olmasa çok daha farklı şeyler yazdım da...her zaman ensende olduğumu bil. Ama seni bu sene şampiyon yaptırmayacağım. 😀 @The_Erinchi 1. yapacağız
bu mesajını kaydet, bak benim öngörüm ve stratejim devam ediyor 3, 4 ve 5.likle nisan ayına kadar giderim sonra son 2 yıl yaptığım gibi şampiyonluğa ama bu sene önümde sen varsan ezer geçerim sen yoksan öndekine şampiyonluğu armağan ederim. Hadi bakalım hodri meydan 😀 Benim adaylarım @MasacRE ve @The_Erinch 😀Kanırta kanırta olacağım. Ftük olmasa çok daha farklı şeyler yazdım da...
Kanırta kanırta olacağım. Ftük olmasa çok daha farklı şeyler yazdım da...
Ooo çok kritik...bu mesajını kaydet, bak benim öngörüm ve stratejim devam ediyor 3, 4 ve 5.likle nisan ayına kadar giderim sonra son 2 yıl yaptığım gibi şampiyonluğa ama bu sene önümde sen varsan ezer geçerim sen yoksan öndekine şampiyonluğu armağan ederim. Hadi bakalım hodri meydan 😀 Benim adaylarım @MasacRE ve @The_Erinch 😀
Rok,Harikasın...Ooo çok kritik...
Geçen sene kicktipp ikincisi forum birincisi oldum. Bu sene her iki alanda da şampiyonluk bende artıkbu mesajını kaydet, bak benim öngörüm ve stratejim devam ediyor 3, 4 ve 5.likle nisan ayına kadar giderim sonra son 2 yıl yaptığım gibi şampiyonluğa ama bu sene önümde sen varsan ezer geçerim sen yoksan öndekine şampiyonluğu armağan ederim. Hadi bakalım hodri meydan 😀 Benim adaylarım @MasacRE ve @The_Erinch 😀
inşallah olursun. Ben forum 1.liklerinden anlamam beni kicktipp arenası bağlıyor. Son 12 yılda birçok Türkiye 1.liklerim oldu. Artık yeni nesle bırakma zamanı geldi ama bu yeni nesil içinde @12.Adam yok 😀 O nedenle sizi ve @The_Erinch'i destekliyorum. 😀Geçen sene kicktipp ikincisi forum birincisi oldum. Bu sene her iki alanda da şampiyonluk bende artık