Kicktipp ⚽️ - Tahmin Yarışması 22-23 Sezonu | 1. ve 2. Yarı Genel Yorum Konusu

inşallah olursun. Ben forum 1.liklerinden anlamam beni kicktipp arenası bağlıyor. Son 12 yılda birçok Türkiye 1.liklerim oldu. Artık yeni nesle bırakma zamanı geldi ama bu yeni nesil içinde @12.Adam yok 😀 O nedenle sizi ve @The_Erinch'i destekliyorum. 😀
Abim @The_Erinch ı ayrı tutarak, topunuz gelin lan.:A @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
IMG_0147.jpg
IMG_0148.jpg

@MasacRE @hasanca @The_Erinch @batuhankaralar @bazinga @Gerekli24 @ardaguler54 @Yakamoz-Asi @Angelica @gsdikel @Tolstoyevski @MEnes @Araf @sezer @Turkuazz @emreemreu @Zeyno @Keith Long @slhttnmtl @fatihterim @baltahan @mesmeso @ayd @Cervantes

@12.Adam kabusun olacağım :X Ensendeyim. Ama benim yerim bu olmamalı. Benim acil 5-6lara düşmem lazım senle de 7-8 puan farkı olmalı. Nisan'a kadar böyle sıralama gerek 😀

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
@12.Adam kabusun olacağım :X Ensendeyim. Ama benim yerim bu olmamalı. Benim acil 5-6lara düşmem lazım senle de 7-8 puan farkı olmalı. Nisan'a kadar böyle sıralama gerek 😀
Bir iki tahmin es geç veya tutturma istediğin sıraya düşersin. :ASenin kadar manyak rakipte görmedim he.

hadi şanslısın lig bitince geldim ama seneye 2 kişi katılsa biri sen biri ben olsam celladın olacağım. Ama o zamana kadar tadını çıkar 😛
Alo, 155 mi ? Bir cinayet işlenmek üzere lütfen yardıma gelin. :A

Son düzenleme: