bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,399
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
İkincilikte kaçtı. Elele @MasacRE yı kıskaca alabilirdik.Kayserispor'un son dakika golüyle 3. sıradan olduk.
Ligin ortalarına gelsekte yine de şansımı zorluyorum. Ne demişler, 7 de kapanır , 17 de.@MasacRE farklı bir evrende yaşıyor onunla yarışmamız mümkün gözükmüyor. Benim hedefim ilk 3.
hadi iyiyim bu hafta hedefime ulaştım artık 6. yım 😛😀Alo, 155 mi ? Bir cinayet işlenmek üzere lütfen yardıma gelin.
Biz 1 tanesiyle zor uğraşiyoruz, yenisine ne gerek var? Eksik kalsın.Yeni @hasanca'mız @ardaguler54 herhalde. En azından üyeliği varmış forumda.
2-7 arası sıralar aşırı çekişmeli hale geldi. İnşallah bu forum grafiğimi sürdürebilirim.
kimse benim yerimi tutamaz, merak etmeBiz 1 tanesiyle zor uğraşiyoruz, yenisine ne gerek var? Eksik kalsın.
Orası kesin .kimse benim yerimi tutamaz, merak etme
Trabzonspor maçını herkes niye 1-2 olarak tahmin etti?
13 kişiden 11'i 1-2 olarak tahmin etmiş, böyle bir şey görmedim.
@MasacRE @The_Erinch @12.Adam @ardaguler54 @hasanca @Gerekli24 @Yakamoz-Asi @MEnes @Turkuazz
Ve aykırı arkadaşlar @batuhankaralar @Tolstoyevski
Ekli dosyayı görüntüle 119226
Diğerini 1-2 yapmıştım seriyi bozdumTrabzonspor maçını herkes niye 1-2 olarak tahmin etti?
13 kişiden 11'i 1-2 olarak tahmin etmiş, böyle bir şey görmedim.
@MasacRE @The_Erinch @12.Adam @ardaguler54 @hasanca @Gerekli24 @Yakamoz-Asi @MEnes @Turkuazz
Ve aykırı arkadaşlar @batuhankaralar @Tolstoyevski
Ekli dosyayı görüntüle 119226