- Reaksiyon puanı
- 35,197
- Puanı
- 1,060
Bakıcaz artık.Ha ha ha, şimdi üye oldum hemen 8. oldum maç oynamadan demek oynasam kaçıncı olurdum 😛😀 Neyse bu sene senin yılın olsun seneye acımam ama![]()
Bakıcaz artık.Ha ha ha, şimdi üye oldum hemen 8. oldum maç oynamadan demek oynasam kaçıncı olurdum 😛😀 Neyse bu sene senin yılın olsun seneye acımam ama![]()
Dedi ve tam puanla "sıfır "çekmekten kurtuldu.Bu hafta 0 çekeceğiz böyle giderse.![]()
Senaryoma başladım yayınlamaya irlandadaykenCanın sağolsun reis.
irlanda kupası seyrediyorum FAI cup yarı finalDedi ve tam puanla "sıfır "çekmekten kurtuldu.![]()
İyi gittik bu hafta. Durmak yok yola devamEkli dosyayı görüntüle 119060
Ekli dosyayı görüntüle 119062
Kicktipp'te 9.Hafta sona erdi.En başarılı isim 10 puanla sayın admin @bazinga oldu.Sayın admin geçen haftaki dört sıra düşüşü telafi etti kendini zirve hattına atarak iddialı bir konuma geldi.Bu hafta sert düşüş yaşanmadı.İkişer sıra gerileyen @Angelica ve @Tolstoyevski oldu.
Zirve mücadelesinde heyecan nefesleri kesiyor. @MasacRE liderliğinde geçilen haftada rakipler birbirleriyle birer ve ikişer puan farkla ayrılıyor...
@MasacRE @12.Adam @hasanca @The_Erinch @Gerekli24 @batuhankaralar @bazinga @ardaguler54 @Angelica @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @MEnes @Turkuazz @Araf @gsdikel @sezer @emreemreu @Zeyno @Keith Long @slhttnmtl @fatihterim @baltahan @mesmeso @ayd @Cervantes
Kötü başladık ama iyi bitirdik ilk defa zirve ümidim varEkli dosyayı görüntüle 119060
Ekli dosyayı görüntüle 119062
Kicktipp'te 9.Hafta sona erdi.En başarılı isim 10 puanla sayın admin @bazinga oldu.Sayın admin geçen haftaki dört sıra düşüşü telafi etti kendini zirve hattına atarak iddialı bir konuma geldi.Bu hafta sert düşüş yaşanmadı.İkişer sıra gerileyen @Angelica ve @Tolstoyevski oldu.
Zirve mücadelesinde heyecan nefesleri kesiyor. @MasacRE liderliğinde geçilen haftada rakipler birbirleriyle birer ve ikişer puan farkla ayrılıyor...
@MasacRE @12.Adam @hasanca @The_Erinch @Gerekli24 @batuhankaralar @bazinga @ardaguler54 @Angelica @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @MEnes @Turkuazz @Araf @gsdikel @sezer @emreemreu @Zeyno @Keith Long @slhttnmtl @fatihterim @baltahan @mesmeso @ayd @Cervantes
Kendi performansını mı, genel sezonu mu?Pek iyi bir hafta degildi. Önümüzdeki haftalara bakacagiz.. Bu sezonu begenmedim simdiye kadar.
Eleştirilere açığım, düzeltmem gereken yer varsa elimden ne gelirse.Ikisi de.![]()
Eleştirilere açığım, düzeltmem gereken yer varsa elimden ne gelirse.![]()
O senin elinde benim elimden birşey gelmez.Yani mac sonuclari benim istedigim gibi olmasini temeni ediyorum.![]()
O senin elinde benim elimden birşey gelmez.![]()
Bu yıl geçen yıldan daha rekabetçi bir sezon oluyor.Hayirlisi artik sonumuz hayrola.![]()
Bu yıl geçen yıldan daha rekabetçi bir sezon oluyor.![]()
Bende saat farkından kaynaklı ara verdim @Yakamoz-AsiSen iyi gidiyorsun, ne diyeyim simdi.biz ortalarda sürünüyoruz.
![]()
Nazar değmesin hedefim şampiyonluk. Daha sıkı çalış tahmin sitelerine yönel.Sen iyi gidiyorsun, ne diyeyim simdi.biz ortalarda sürünüyoruz.
![]()
Bende saat farkından kaynaklı ara verdim @Yakamoz-Asi
31 ekimde Saat farkı üçe çıkacak Bir irlanda polisiyesine bak çok şok olacaksın @Yakamoz-Asi @EmreCan
Nazar değmesin hedefim şampiyonluk. Daha sıkı çalış tahmin sitelerine yönel.![]()