Kicktipp ⚽️ - Tahmin Yarışması 22-23 Sezonu | 1. ve 2. Yarı Genel Yorum Konusu

IMG_0133.jpg

IMG_0134.jpg

Kicktipp'te 9.Hafta sona erdi.En başarılı isim 10 puanla sayın admin @bazinga oldu.Sayın admin geçen haftaki dört sıra düşüşü telafi etti kendini zirve hattına atarak iddialı bir konuma geldi.Bu hafta sert düşüş yaşanmadı.İkişer sıra gerileyen @Angelica ve @Tolstoyevski oldu.
Zirve mücadelesinde heyecan nefesleri kesiyor. @MasacRE liderliğinde geçilen haftada rakipler birbirleriyle birer ve ikişer puan farkla ayrılıyor...

@MasacRE @12.Adam @hasanca @The_Erinch @Gerekli24 @batuhankaralar @bazinga @ardaguler54 @Angelica @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @MEnes @Turkuazz @Araf @gsdikel @sezer @emreemreu @Zeyno @Keith Long @slhttnmtl @fatihterim @baltahan @mesmeso @ayd @Cervantes

Ekli dosyayı görüntüle 119060
Ekli dosyayı görüntüle 119062

Kicktipp'te 9.Hafta sona erdi.En başarılı isim 10 puanla sayın admin @bazinga oldu.Sayın admin geçen haftaki dört sıra düşüşü telafi etti kendini zirve hattına atarak iddialı bir konuma geldi.Bu hafta sert düşüş yaşanmadı.İkişer sıra gerileyen @Angelica ve @Tolstoyevski oldu.
Zirve mücadelesinde heyecan nefesleri kesiyor. @MasacRE liderliğinde geçilen haftada rakipler birbirleriyle birer ve ikişer puan farkla ayrılıyor...

@MasacRE @12.Adam @hasanca @The_Erinch @Gerekli24 @batuhankaralar @bazinga @ardaguler54 @Angelica @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @MEnes @Turkuazz @Araf @gsdikel @sezer @emreemreu @Zeyno @Keith Long @slhttnmtl @fatihterim @baltahan @mesmeso @ayd @Cervantes
İyi gittik bu hafta. Durmak yok yola devam :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Şükürler olsun bu sezon geçen seneki duruma düşmeyerek ilk hafta birinciliğini vakitlice kapmış olduk. :Z

Üst sıralarla farkı azaltmak açısından çok güzel bir hafta oldu. :Z

• Beğendim
Ekli dosyayı görüntüle 119060
Ekli dosyayı görüntüle 119062

Kötü başladık ama iyi bitirdik ilk defa zirve ümidim var

• Beğendim
Pek iyi bir hafta degildi. Önümüzdeki haftalara bakacagiz.. Bu sezonu begenmedim simdiye kadar.

• Güldürdün