- Reaksiyon puanı
- 32,640
- Puanı
- 1,060
Bakıcaz artık.Ha ha ha, şimdi üye oldum hemen 8. oldum maç oynamadan demek oynasam kaçıncı olurdum 😛😀 Neyse bu sene senin yılın olsun seneye acımam ama
Bakıcaz artık.Ha ha ha, şimdi üye oldum hemen 8. oldum maç oynamadan demek oynasam kaçıncı olurdum 😛😀 Neyse bu sene senin yılın olsun seneye acımam ama
Dedi ve tam puanla "sıfır "çekmekten kurtuldu.Bu hafta 0 çekeceğiz böyle giderse.
Senaryoma başladım yayınlamaya irlandadaykenCanın sağolsun reis.
irlanda kupası seyrediyorum FAI cup yarı finalDedi ve tam puanla "sıfır "çekmekten kurtuldu.
İyi gittik bu hafta. Durmak yok yola devamEkli dosyayı görüntüle 119060
Ekli dosyayı görüntüle 119062
Kicktipp'te 9.Hafta sona erdi.En başarılı isim 10 puanla sayın admin @bazinga oldu.Sayın admin geçen haftaki dört sıra düşüşü telafi etti kendini zirve hattına atarak iddialı bir konuma geldi.Bu hafta sert düşüş yaşanmadı.İkişer sıra gerileyen @Angelica ve @Tolstoyevski oldu.
Zirve mücadelesinde heyecan nefesleri kesiyor. @MasacRE liderliğinde geçilen haftada rakipler birbirleriyle birer ve ikişer puan farkla ayrılıyor...
@MasacRE @12.Adam @hasanca @The_Erinch @Gerekli24 @batuhankaralar @bazinga @ardaguler54 @Angelica @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @MEnes @Turkuazz @Araf @gsdikel @sezer @emreemreu @Zeyno @Keith Long @slhttnmtl @fatihterim @baltahan @mesmeso @ayd @Cervantes
Kötü başladık ama iyi bitirdik ilk defa zirve ümidim varEkli dosyayı görüntüle 119060
Ekli dosyayı görüntüle 119062
Kicktipp'te 9.Hafta sona erdi.En başarılı isim 10 puanla sayın admin @bazinga oldu.Sayın admin geçen haftaki dört sıra düşüşü telafi etti kendini zirve hattına atarak iddialı bir konuma geldi.Bu hafta sert düşüş yaşanmadı.İkişer sıra gerileyen @Angelica ve @Tolstoyevski oldu.
Zirve mücadelesinde heyecan nefesleri kesiyor. @MasacRE liderliğinde geçilen haftada rakipler birbirleriyle birer ve ikişer puan farkla ayrılıyor...
@MasacRE @12.Adam @hasanca @The_Erinch @Gerekli24 @batuhankaralar @bazinga @ardaguler54 @Angelica @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @MEnes @Turkuazz @Araf @gsdikel @sezer @emreemreu @Zeyno @Keith Long @slhttnmtl @fatihterim @baltahan @mesmeso @ayd @Cervantes
Kendi performansını mı, genel sezonu mu?Pek iyi bir hafta degildi. Önümüzdeki haftalara bakacagiz.. Bu sezonu begenmedim simdiye kadar.
Kendi performansını mı, genel sezonu mu?
Eleştirilere açığım, düzeltmem gereken yer varsa elimden ne gelirse.Ikisi de.
Eleştirilere açığım, düzeltmem gereken yer varsa elimden ne gelirse.
O senin elinde benim elimden birşey gelmez.Yani mac sonuclari benim istedigim gibi olmasini temeni ediyorum.
O senin elinde benim elimden birşey gelmez.
Bu yıl geçen yıldan daha rekabetçi bir sezon oluyor.Hayirlisi artik sonumuz hayrola.
Bu yıl geçen yıldan daha rekabetçi bir sezon oluyor.
Bende saat farkından kaynaklı ara verdim @Yakamoz-AsiSen iyi gidiyorsun, ne diyeyim simdi. biz ortalarda sürünüyoruz.
Nazar değmesin hedefim şampiyonluk. Daha sıkı çalış tahmin sitelerine yönel.Sen iyi gidiyorsun, ne diyeyim simdi. biz ortalarda sürünüyoruz.
Bende saat farkından kaynaklı ara verdim @Yakamoz-Asi
31 ekimde Saat farkı üçe çıkacak Bir irlanda polisiyesine bak çok şok olacaksın @Yakamoz-Asi @EmreCan
Nazar değmesin hedefim şampiyonluk. Daha sıkı çalış tahmin sitelerine yönel.