guy ritchie ✅
Bugün önüme düştü.... İzlenir.İzlenir bu bence ne diyorsun @The_Erinch
İzlenir bu bence ne diyorsun @The_Erinch
guy ritchie ✅
^sherlock dunyasi ✅
istanbul ✅
hollywood da daha once gordugumuz yerli oyuncu✅
(numan acar) .
bu tur projelerin saglam composer'larin dan christopher benstead✅
sonuc ; izlenecekler listesine hos ^geldi .
Bir kısmının İstanbul'da geçmesi ve 1870'leri anlatması benim de ilgimi çekti. Genç Sherlock kesinlikle izlenir.Bugün önüme düştü.... İzlenir.
Asıl Night Agent 3 İstanbulda geçiyor. @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Mr.At @HollyDemon İnönü Stadında bile çekim olmuş. @Gerekli24Bir kısmının İstanbul'da geçmesi ve 1870'leri anlatması benim de ilgimi çekti. Genç Sherlock kesinlikle izlenir.
4 Mart'ta Prime Video'da yayında olacakmış. İzleyince yorumlaşırız@Yakamoz-Asi @Dante @The_Erinch
tamamdirBir kısmının İstanbul'da geçmesi ve 1870'leri anlatması benim de ilgimi çekti. Genç Sherlock kesinlikle izlenir.
4 Mart'ta Prime Video'da yayında olacakmış. İzleyince yorumlaşırız@Yakamoz-Asi @Dante @The_Erinch
2. sezonun ilk bölümünü izledim ama diğer bölümlere devam edemedim. En kısa zamanda bitirmem lazım.Asıl Night Agent 3 İstanbulda geçiyor. @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Mr.At @HollyDemon İnönü Stadında bile çekim olmuş. @Gerekli24
Hayır izlemedim. Yerli mi yabancı mı?tamamdir, burada olursak yorumlariz . ✅
bu arada ,
-topkapi- filmini izlemis miydin ?
eski filmlere soguk bakmiyorsan , turu ozelinde hosuna gidebilir.Hayır izlemedim. Yerli mi ^yabancı mı?
Tavsiye eder misin?
Noldu o en son izliyordum ben. Sanırım 2.sezon da bitmişti benim. Senin tavsiyenle izlemistimAsıl Night Agent 3 İstanbulda geçiyor. @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Mr.At @HollyDemon İnönü Stadında bile çekim olmuş. @Gerekli24
3.sezonu geliyor 19 Şubat'ta. Ben 2.sezonu bitiremedim daha. Fragmanı birkaç mesaj önce paylaşmıştım. Aşağıya alıntı olarak ekledim;Noldu o en son izliyordum ben. Sanırım 2.sezon da bitmişti benim. Senin tavsiyenle izlemistim