Neyse atakana karşı tekrar öne geçtikO kısmı kaçırdım da ayıyı seçmiş evet
Reisim galibiyetle başladı...
Neyse atakana karşı tekrar öne geçtikO kısmı kaçırdım da ayıyı seçmiş evet
Reisim galibiyetle başladı...
Atakan geçer tekrar
Çok gereksiz bir dokunulmazlık kırmızı kaybederse Anıl, mavi kaybederse Hikmet aday hiç heyecanlı değilAtakan geçer tekrar![]()
Ayşe ile Nisa da var belli olmazÇok gereksiz bir dokunulmazlık kırmızı kaybederse Anıl, mavi kaybederse Hikmet aday hiç heyecanlı değil![]()
Bu Adem takımı bitirecek yine. SsTek bacakla... @xemrexxx
------
Ayşe ile Nisa da var belli olmaz
------
Reisim yılanı yok ediyorBu şekilde atarsa Nagihan'ı da yenebilir
![]()
Yiyin birbiriniziBu Adem takımı bitirecek yine. Ss
Batu 1 oyun alırsa dokunulmaz yoksa NagihanYiyin birbiriniziReisim ait olduğu yere döndü artık umurumda değil kırmızı takım
------
Anıl'ı herkes sıra sıra gömüyor bugün
------
Nagihan biraz kaçır artık be...
------
Tek bacakla farkı açmaya devam ediyoruz@xemrexxx
------
Nagihan'a karşı şansımız da tutmuyor arkadaş...
------
Tek bacakla Bademi de gömdük...
Puana değil yüzdeye bakılıyor diye biliyorum. Nagi her türlü dokunulmaz olur ya. Ayşe'nin Evrim'e karşı kastığı istatistikleri yok ettik bugün
Acun abim işini bilir duruma göre değiştirirNeyse ki Ayşe'ye karşı fire vermiyor reisim
------
Puana değil yüzdeye bakılıyor diye biliyorum. Nagi her türlü dokunulmaz olur ya. Ayşe'nin Evrim'e karşı kastığı istatistikleri yok ettik bugün![]()
Nagi oyun kaybetmedi. Kesin dokunulmaz ya. Yalnız bu sefer Ayşe'yi seçti diye pişman şu an Nagihan ben diyeyim sana. Kadın yarışmacı seçmeyip tek başına yarışması lazımdıAcun abim işini bilir duruma göre değiştirir![]()
Aman bee kazandık diye sevinmiştim ben de
------
Nagi oyun kaybetmedi. Kesin dokunulmaz ya. Yalnız bu sefer Ayşe'yi seçti diye pişman şu an Nagihan ben diyeyim sana. Kadın yarışmacı seçmeyip tek başına yarışması lazımdı
------
Oha tek atışla hepsi düştü![]()
Nagi Queen Bireyselde erkekleri de gömecekGene kazandık 🧿🧿🧿
Dur şimdi ergen Batu'nun ağlamasını izliyorumZirve tek kişiliktir
------
Tek rakibi Nisa kaldı Nagi %80i geçer yarın
Bu olaylar batuşa yarar 3 kişi üstüne geliyorDur şimdi ergen Batu'nun ağlamasını izliyorum![]()
Ergenler destek olur evet şaşırmamBu olaylar batuşa yarar 3 kişi üstüne geliyor![]()
Ayşe. Potoslu'ya gücümüz yetmiyor maalesefYılan Kim? Ayşe mi? Potoslu mu?![]()