Son 6 haftanın ortalaması öyle39 olmuş mu ya![]()
![]()
Son 6 haftanın ortalaması öyle39 olmuş mu ya![]()
![]()
Son 6 haftanın ortalaması öyle![]()
Demekle olmaz az kara büyü yapHımm inşAllah elendiğinide görürüm![]()
Nisa reisimle elleşiyor o sadeceBelli olmaz atakanla elleşiyorlardı![]()
Haklusın teyzoş senin marış gittiğinden beri %39la oynuyorogesu şampiyon olur diyor @MasacRE ile @Sherlock akıllarını peynir ekmek ve @Maskeli Fedai ile yemişler
@The_Erinch @12.Adam @Cervantes Ekli dosyayı görüntüle 117771
Çok uyduruk bir liste. Batuhan en kötü performans ama en çok dokunulmaz olan nasıl oluyor yaBnm kiler çok oyuna çıkıyor Nagi Queen, batuş ve Güdümlü füze en çok oyuna çıkan 3lü çok yoruldular
Neyse Nagi ve batuş en çok dok. Olanlar kalanlar arasında ogesu daha 18 e gelip reşit bile olamamışEkli dosyayı görüntüle 117772
Hoşt sen reisinin uydurduğu küfürlere bakÇok uyduruk bir liste. Batuhan en kötü performans ama en çok dokunulmaz olan nasıl oluyor ya![]()
Gerçi takımdaki en büyük rakibi loser Badem olunca normal aslında o kadar birincilikler almasıHoşt sen reisinin uydurduğu küfürlere bak
Surviwords un paylaşımlarına gir herkes diyor batuşun 1.lik sayısını, NAGİYİ saymayı bıraktılar uzaya yol yapacak yakında![]()
Ogesu 15 tane almış takımda erkeklerde sonuncu ayolGerçi takımdaki en büyük rakibi loser Badem olunca normal aslında o kadar birincilikler almasıAnıl sonradan eklendi zaten o takıma. Atakan da başlarda kötüydü. Birincilikler Batu'ya kalmış olmalı bu sebeple
![]()
Ogesu 15 tane almış takımda erkeklerde sonuncu ayol
------
Ay neyse Nisa biraz daha böyle bsğırırsa @MasacRE batuşçu olacak keyifle izlicem o anları %@Angelica @The_Erinch @Maskeli Fedai

Ogeday'ın onlarla ne ilgisi var. Kadınlarla mı oynayıp şampiyonluğu aldı sanki
O zamanlar forumda yoktuk. Ben seni bildim bileli losersın...
%58e %57 be insan utanır talan söylemeye baş kütük dostum @Maskeli Fedai senin hakkında haklıymış
![]()
Survivor 2017 - Vikipedi
tr.wikipedia.org
xemre yoldaşım haklıdır.. Loser kütük nerde loser var onları desteklemekle ünlüdür..Serhat Akın zaten o sezonun Ogeday ile birlikte en iyi yarışmacısıydı. Normalde o sezonun hakkı Ogeday - Serhat finaliydi ama Badem mağdurluğu sayesinde finale kadar çıktı. Zaten benim demek istediğim de Ogeday'ın zor bir senede şampiyon olduğuydu
Ha bu arada ayıdan post @Maskeli Fedai den dost olmaz o da aklında bulunsun...
Hey Allahım Allah akıl fikir versinn gerçi Ogedayın inadına yapıyor Ogeday Ayşe oynarken desteklediği için![]()
bugün güzel küfür basmış Ogedaya fanları çıldırıyor![]()
Teyzoş bu kütüklerin ilişkileri yasak elmayı geçti hepsi birbirini satıyor çıkarı içinİntikamın alındı.. @Sherlock @MasacRE @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 117775
------
xemre yoldaşım haklıdır.. Loser kütük nerde loser var onları desteklemekle ünlüdür..
Teyzoş bu kütüklerin ilişkileri yasak elmayı geçti hepsi birbirini satıyor çıkarı için![]()
Dün elendi bileEvrimin gideceği haberi doğru mu acaba. 13 potadan çıkması bile çok büyük başarı. Asıl all Star Evrim.
Aaa bilmiyordum ben daha geçen hafta izlemeye başladım. Hangi gün eleme olduğunu karıştırmışımDün elendi bile