TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Belli olmaz atakanla elleşiyorlardı :A
Nisa reisimle elleşiyor o sadece :A
------

Vay bee. Evrim Keklik'i de uğurladık ha... Nisa reisim fc olarak baş düşmanımız olarak girdiği sezona en büyük dostumuz olarak veda etti kendisi. Yolun açık olsun Evrim reis, bizim sana hakkımız helaldir...

Bnm kiler çok oyuna çıkıyor Nagi Queen, batuş ve Güdümlü füze en çok oyuna çıkan 3lü çok yoruldular :(

Neyse Nagi ve batuş en çok dok. Olanlar kalanlar arasında ogesu daha 18 e gelip reşit bile olamamış :AEkli dosyayı görüntüle 117772
Çok uyduruk bir liste. Batuhan en kötü performans ama en çok dokunulmaz olan nasıl oluyor ya :A

Çok uyduruk bir liste. Batuhan en kötü performans ama en çok dokunulmaz olan nasıl oluyor ya :A
Hoşt sen reisinin uydurduğu küfürlere bak :A

Surviwords un paylaşımlarına gir herkes diyor batuşun 1.lik sayısını, NAGİYİ saymayı bıraktılar uzaya yol yapacak yakında :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Hoşt sen reisinin uydurduğu küfürlere bak :A

Surviwords un paylaşımlarına gir herkes diyor batuşun 1.lik sayısını, NAGİYİ saymayı bıraktılar uzaya yol yapacak yakında :A
Gerçi takımdaki en büyük rakibi loser Badem olunca normal aslında o kadar birincilikler alması :A Anıl sonradan eklendi zaten o takıma. Atakan da başlarda kötüydü. Birincilikler Batu'ya kalmış olmalı bu sebeple :A

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Gerçi takımdaki en büyük rakibi loser Badem olunca normal aslında o kadar birincilikler alması :A Anıl sonradan eklendi zaten o takıma. Atakan da başlarda kötüydü. Birincilikler Batu'ya kalmış olmalı bu sebeple :A
Ogesu 15 tane almış takımda erkeklerde sonuncu ayol:A
------

Ay neyse Nisa biraz daha böyle bsğırırsa @MasacRE batuşçu olacak keyifle izlicem o anları %:A @Angelica @The_Erinch @Maskeli Fedai

Son düzenleme:
İntikamın alındı.. @Sherlock @MasacRE @xemrexxx

images.jpeg
------

Ogeday'ın onlarla ne ilgisi var. Kadınlarla mı oynayıp şampiyonluğu aldı sanki :A

O zamanlar forumda yoktuk. Ben seni bildim bileli losersın...

%58e %57 be insan utanır talan söylemeye baş kütük dostum @Maskeli Fedai senin hakkında haklıymış :A

Serhat Akın zaten o sezonun Ogeday ile birlikte en iyi yarışmacısıydı. Normalde o sezonun hakkı Ogeday - Serhat finaliydi ama Badem mağdurluğu sayesinde finale kadar çıktı. Zaten benim demek istediğim de Ogeday'ın zor bir senede şampiyon olduğuydu :A

Ha bu arada ayıdan post @Maskeli Fedai den dost olmaz o da aklında bulunsun...
xemre yoldaşım haklıdır.. Loser kütük nerde loser var onları desteklemekle ünlüdür..

Son düzenleme:
Hey Allahım Allah akıl fikir versinn gerçi Ogedayın inadına yapıyor Ogeday Ayşe oynarken desteklediği için :A
bugün güzel küfür basmış Ogedaya fanları çıldırıyor :A

İntikamın alındı.. @Sherlock @MasacRE @xemrexxx

Ekli dosyayı görüntüle 117775
------

xemre yoldaşım haklıdır.. Loser kütük nerde loser var onları desteklemekle ünlüdür..
Teyzoş bu kütüklerin ilişkileri yasak elmayı geçti hepsi birbirini satıyor çıkarı için :F

Evrimin gideceği haberi doğru mu acaba. 13 potadan çıkması bile çok büyük başarı. Asıl all Star Evrim.

Nisa kıskançlıktan çıldırmak üzere ve yaptığı harektler çok çocukça duruyor sezon boyunca böyle değildi ama şimdi değişti özellikle Ogedaya küfür etmesine çok şaşırdım

Forum İstatistikleri

Konular
176,360
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06