- Reaksiyon puanı
- 39,639
- Puanı
- 1,060
Bundan sonra onun adı "Potoslu Yarmagül "olsun yoldaşım.Ayşe. Potoslu'ya gücümüz yetmiyor maalesef![]()
Bundan sonra onun adı "Potoslu Yarmagül "olsun yoldaşım.Ayşe. Potoslu'ya gücümüz yetmiyor maalesef![]()
Güzelmiş de çok uzun oldu böyleBundan sonra onun adı "Potoslu Yarmagül "olsun yoldaşım.Mutabık mıyız? @xemrexxx
Ergenler destek olur evet şaşırmam![]()
Ayşe patlatılıyorBundan sonra onun adı "Potoslu Yarmagül "olsun yoldaşım.Mutabık mıyız? @xemrexxx
Batu kudurduAyşe patlatılıyor![]()
Lan nesi uzun be iki kelimeyi ezberleyemeyecek msn? Sende py, dersin.Güzelmiş de çok uzun oldu böyle![]()
Aleyna ne alaka?Batu kudurduEngelli kardeşi olan Aleyna değil miydi geçen sene. Öyle bir şey görmüştüm sanki Youtube'da
![]()
Ayşe laf etmişti engelli kardeşineBatu kudurduEngelli kardeşi olan Aleyna değil miydi geçen sene. Öyle bir şey görmüştüm sanki Youtube'da
![]()
Geçen seneki yarışmacılardan. Ben izlemedim geçen sene Emre'ye soruyorumLan nesi uzun be iki kelimeyi ezberleyemeyecek msn? Sende py, dersin.
Aleyna ne alaka?![]()
Haaa vatani görev.Geçen seneki yarışmacılardan. Ben izlemedim geçen sene Emre'ye soruyorum![]()
Sonradan mı laf etti. Engelli kardeşe laf edip nasıl eledi BatuyuAyşe laf etmişti engelli kardeşine![]()
Bakarız ya kafama göre farklı tabirler kullanıyorum benHaaa vatani görev.İlki ok mi?
Yok oyun alanında etmişti.Sonradan mı laf etti. Engelli kardeşe laf edip nasıl eledi Batuyu![]()
Ne olaylar dönmüş beeYok oyun alanında etmişti.![]()
Ya, Sen olsan bana anlatmazdın bak kıymetimi bilNe olaylar dönmüş bee![]()
Ayşenin ablasıyla aleyna ın anası Twitterda kavga etti, Aleyna un anası acunu arayıp kızımın yarışmasını istemiyorum demiştiSonradan mı laf etti. Engelli kardeşe laf edip nasıl eledi Batuyu
------
Bakarız ya kafama göre farklı tabirler kullanıyorum ben![]()
Ayşeyi dinlerken batuş gibiyimHele nisaya bak sen olsun yinede elerler valla
Ergen Batu kardeşimizin de yardımlarıyla bu hafta yılanı şutluyoruzHele nisaya bak sen olsun yinede elerler valla
Hangi yılanErgen Batu kardeşimizin de yardımlarıyla bu hafta yılanı şutluyoruz@xemrexxx
Batu da o ikisiyle potaya girip elendi o zaman olayların ortasındaAyşenin ablasıyla aleyna ın anası Twitterda kavga etti, Aleyna un anası acunu arayıp kızımın yarışmasını istemiyorum demişti
------
Ayşeyi dinlerken batuş gibiyim
%0 olan yılan
Neyse bu bile takdir ettiyse bu hafta 1.olur batuş sms teBatu da o ikisiyle potaya girip elendi o zaman olayların ortasında
------
%0 olan yılan![]()
Ayşenin ablasıyla aleyna ın anası Twitterda kavga etti, Aleyna un anası acunu arayıp kızımın yarışmasını istemiyorum demişti
------
Ayşeyi dinlerken batuş gibiyim
Ergen Batu kardeşimizin de yardımlarıyla bu hafta yılanı şutluyoruz@xemrexxx
Valla atakan performansı düşükleri seçip kendini ön plana çıkarmaya mı çalışıyor anlamadım 😂😂
------
@Angelica doğru mu bu