TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ayol gözlük yazacağıma gözler yazmışım hemende diline düştük :A
FQ-o9HIWYAAieQE.jpeg
------

Ayol gözlük yazacağıma gözler yazmışım hemende diline düştük :A
Bu arada biat edin 111??!!?11??!?11 @serhatt @Emre Ozansoy @cookies @Forumdash @The_Erinch @BARON男爵 @dosimosi @Alos @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock

------

Makine error verdi barış ın yalanı karşısında :FFQ-omUuXwAYkc7n.jpeg

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: serhatt
Adem ve Barış harika bir çift olmuşlar. Batuhan dışarıda onlarla takılıyordu burada ne olduklarını anlamış sanırım. Gökhan'da fena tırt çıktı. Atakan veya Berkan'ı şampiyon yapıyoruz.

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Adem olayında, Ademin yaptığı önemli değil, Önemli olan Ademin bu olayı anlatırken ki pişkinliği... Ben izleyici olarak rahatsız oldum ki Acun da zaten bu tavrına sinirlendi...

Yaaaa Abiii Araba Geldiii İşteeee, bendeee baktımmmm dolmaaa aldımmm yedik, havası çok sevimsizdi.

Cezada harika oldu.. Sağlam duvara tosladı Adem Efendi.

Barış mevzusunda orda değiliz, görüntüde yok ama Birbirlerini sevmeyen, Anıl ve Batuhan aynı şeyi iddaa etmeleri ister istemez kafa karıştırıyor...

Bakalım artık... Hayırlısı artık.

Barış yalan söylemedi Merve Ayşe Sude Barış yemedi dedi :D
------

Adem olayında, Ademin yaptığı önemli değil, Önemli olan Ademin bu olayı anlatırken ki pişkinliği... Ben izleyici olarak rahatsız oldum ki Acun da zaten bu tavrına sinirlendi...

Yaaaa Abiii Araba Geldiii İşteeee, bendeee baktımmmm dolmaaa aldımmm yedik, havası çok sevimsizdi.

Cezada harika oldu.. Sağlam duvara tosladı Adem Efendi.

Barış mevzusunda orda değiliz, görüntüde yok ama Birbirlerini sevmeyen, Anıl ve Batuhan aynı şeyi iddaa etmeleri ister istemez kafa karıştırıyor...

Bakalım artık... Hayırlısı artık.

Batuhan orda bile yokmuş sadece Semanın yemediğini gördüm dedi Anılda kesin konuşmuyor kafa karıştıracak hiç birşey yok aslında Merve Ayşe Sude Barış yemedi dedi hatta Merve Barış orda bile yoktu sonradan geldi dedi Barış dolmayı sevmez 2020 de de ödülde dolma vardı yemedi onunkinide Cemal can yemişti :D

• İlginç
Reactions: xemrexxx