Ayşe barışı geçiyor al sana senaryoBu hikayeyi senarist yazamaz.![]()
Ayşe barışı geçiyor al sana senaryoBu hikayeyi senarist yazamaz.![]()
Pabuç bırakmıyor.
ZirvedeyizPabuç bırakmıyor.![]()
Tövbest Bülent ablam böyle dönmedi be 😱
Yooo baştan beri Seda'yı desteklediğimi söylüyorumKabil bumerangın doğasını bozdu 😱
------
Tövbest Bülent ablam böyle dönmedi be 😱
------
Habil şov![]()
İçinden mi konuşuyonYooo baştan beri Seda'yı desteklediğimi söylüyorum![]()
Sultanlarım hep kazanmalı…
Survivor izleyemiyorum, ne yazayım.Atakan paspas oldu sinirden kuduruyor üstüne @serhatt atmalı
------
@Emre Ozansoy konuya yazmak için barış ın sayı almadını bekliyor be yazık saat 23:00 olacak@MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @Angelica @The_Erinch
Barıştan ümidi kestin demekSurvivor izleyemiyorum, ne yazayım.![]()
İzleyememek ile ümidi kesmek ne akaka?Barıştan ümidi kestin demek![]()
Paspas oluyor bugün özüne döndüİzleyememek ile ümidi kesmek ne akaka?![]()
Saçma sapan engeller koyarsa Acun tabi kazanamaz.Paspas oluyor bugün özüne döndü![]()
Ne mana Hikmet, Gökhan vb. Var orada tek uzun boylu barış mı hem Nisa, Ogeday ve parviz de sakatlandı bugün sanki bir seninkini zorluyor engellerSaçma sapan engeller koyarsa Acun tabi kazanamaz.
Hoşt paspas sana benzerrrrrrrrrrrrrr.Atakan paspas oldu sinirden kuduruyor üstüne @serhatt atmalı
------
@Emre Ozansoy konuya yazmak için barış ın sayı almadını bekliyor be yazık saat 23:00 olacak@MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @Angelica @The_Erinch
Ogeday ve Atakan sakatlandı seni gönderelim hemşire olarak bir pansuman yapHoşt paspas sana benzerrrrrrrrrrrrrr.
Kem gözlerin yüzünden oldu abv seninnnnnnnnnnnnnnnnn.Ogeday ve Atakan sakatlandı seni gönderelim hemşire olarak bir pansuman yap![]()