Cadolozluk itirafı 😱 @serhatt
Ayol gözlük yazacağıma gözler yazmışım hemende diline düştük
Cadolozluk itirafı 😱 @serhatt
Ayol gözlük yazacağıma gözler yazmışım hemende diline düştük
Bu arada biat edin 111??!!?11??!?11 @serhatt @Emre Ozansoy @cookies @Forumdash @The_Erinch @BARON男爵 @dosimosi @Alos @Maskeli Fedai @MasacRE @SherlockAyol gözlük yazacağıma gözler yazmışım hemende diline düştük
Ekli dosyayı görüntüle 116911
------
Bu arada biat edin 111??!!?11??!?11 @serhatt @Emre Ozansoy @cookies @Forumdash @The_Erinch @BARON男爵 @dosimosi @Alos @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock
------
Makine error verdi barış ın yalanı karşısında Ekli dosyayı görüntüle 116912
Atakan Nagihan parviz Berkan Ayşe anıl gökhan Batuhan kimse inanmadı bu kadar kişi yalan söylemez loser barış için
Menfaat içindir o Survivor bitsin yüzüne bile bakmazlar.YouTube A video yüklensin bakarım
Ağla @Angelica @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @BARON男爵
------
Ogedayla atakan en çok Nisa yı seviyor bu kısmı umrunda bence
Biri sevgilisi be 😨Menfaat içindir o Survivor bitsin yüzüne bile bakmazlar.
Reklam için.Biri sevgilisi be 😨
Seninle niçin birlikte olsunlarReklam için.
Oooo saymakla bitmez.Seninle niçin birlikte olsunlar
Say lanOooo saymakla bitmez.
Sanane ayol birlikte olacağım adamlara sayarım sayarsam.Say lan
Ay banane o kara ecünnüden be ıyyyy. .ssEkli dosyayı görüntüle 116911
------
Bu arada biat edin 111??!!?11??!?11 @serhatt @Emre Ozansoy @cookies @Forumdash @The_Erinch @BARON男爵 @dosimosi @Alos @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock
------
Bilmediğim şeyi yaptıramam ben bunları unutalı çok oldu...Atakan Nagihan parviz Berkan Ayşe anıl gökhan Batuhan kimse inanmadı bu kadar kişi yalan söylemez loser barış için
------
Adem bir gusül abdesti almalı bu lafından sonra %25 le oynayan Seda %100 e çıktı, %70 le oynayan sude %40 A düştü, imam hatipli @serhatt göreve bir duş aldır şuna
Ne manağğğ???Cadolozluk itirafı 😱 @serhatt
Gözleri yokmuş bunağınNe manağğğ???
@Angelica tarif eder o zaman adamı da kaparBilmediğim şeyi yaptıramam ben bunları unutalı çok oldu...
Ecünnü sana benzerAy banane o kara ecünnüden be ıyyyy. .ss
Ekli dosyayı görüntüle 116911
------
------
Adem olayında, Ademin yaptığı önemli değil, Önemli olan Ademin bu olayı anlatırken ki pişkinliği... Ben izleyici olarak rahatsız oldum ki Acun da zaten bu tavrına sinirlendi...
Yaaaa Abiii Araba Geldiii İşteeee, bendeee baktımmmm dolmaaa aldımmm yedik, havası çok sevimsizdi.
Cezada harika oldu.. Sağlam duvara tosladı Adem Efendi.
Barış mevzusunda orda değiliz, görüntüde yok ama Birbirlerini sevmeyen, Anıl ve Batuhan aynı şeyi iddaa etmeleri ister istemez kafa karıştırıyor...
Bakalım artık... Hayırlısı artık.