Aynen orada bitti.Haa, tam orda bitmiş demek polisin geldiği sahneden sonrasını izlemedim ben.
Aynen orada bitti.Haa, tam orda bitmiş demek polisin geldiği sahneden sonrasını izlemedim ben.
silahlı saldırıyı doğan kendisi yapmış endere gözdağı vermek için kendi evlerineHaa, tam orda bitmiş demek polisin geldiği sahneden sonrasını izlemedim ben.
Çok feci ve karmaşık.silahlı saldırıyı doğan kendisi yapmış endere gözdağı vermek için kendi evlerine
------
halitcana iki kız aşık olacak ikiside en iyi arkadaş bir tanesiyle sevgili olacak papa çağıracak onun sevggilisinin en iyi arkadaşı evcilik oyunu bahanesiyle eller tutulacak ve öyle evlenecekler o sırada halitcanın sevgilisi düğünü basacak @EmreCan @serhatt @xemrexxx @slhttnmtl
------
dua edin yasak elmayı ben yazmıyorum @serhatt @EmreCan @slhttnmtl
birde daha çocuk bu irlandada işledi yıl 1989 da yine aynı dizi fair city @serhattEntrika dozundan ötürü.
Benim sayemde oldu tüm bunlar. @serhatt
benim entrika dozumu azdırmayın @serhatt @EmreCan @ForumdashBenim sayemde oldu tüm bunlar. @serhatt
Herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek kolay değil öyle kuru bir iftira ile beni yıkmak.
öyle entrika olurmu paslandı senarist bence beni yazdığımı yapsın @serhattHerkes yaptıklarının bedelini ödeyecek kolay değil öyle kuru bir iftira ile beni yıkmak.
Ay sende fasulye gibi kendini nimetten sanma.Benim sayemde oldu tüm bunlar. @serhatt
benim elimde çok sağlam entrika yapan bir dizi varken @Forumdash haklı fair city yasak elmayı mahaf eder Türkiyede yayınlansa @serhattAy sende fasulye gibi kendini nimetten sanma.
Aman sakin ol.
Bende oradayım ayol asıl sen geber.
bu dizinin daha önce senaryosunu batuhankaralar yazdı @xemrexxx ben ondan iyimi yazdım fair citynin uyarlamasınıBende oradayım ayol asıl sen geber.