Hayatın palavra be senin. .ss
Hayatın palavra be senin. .ss
bende senaryo yazıyordum yasak elma vurdu diziyeEvet İstanbul'da olmuş ama hissetmedim ben.
Nasıl yani?bende senaryo yazıyordum yasak elma vurdu diziye
bütün hedef kitlem survivorda senaryom için zaten ben entrikalı dizi yazarken zorlanıyorum birde bu dizi irlandadan uyarladık Fair citydenNasıl yani?
Zorlanıyorsan biraz ara vermen senin için çok daha iyi olur.bütün hedef kitlem survivorda senaryom için zaten ben entrikalı dizi yazarken zorlanıyorum birde bu dizi irlandadan uyarladık Fair cityden
Evet herkes beceremez, haklısın.Entrika yazmak zor @EmreCan
Çok iyi, bakayım yarın o sahneye.Yıldız Asuman'ın borçlusuna Aysel'in nişanlısı dedi kahkaha attım. @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Alos @xemrexxx @serhatt
Bende sürekli izlemiyorum zaten, TV'DE açıktı duydum kahkaha atmama vesile oldular.Çok iyi, bakayım yarın o sahneye.
survivorda olanları üç erkek bir kızla aynı evde kalacaklar @EmreCanBende sürekli izlemiyorum zaten, TV'DE açıktı duydum kahkaha atmama vesile oldular.
------
Ve Ender tutuklanır.
örneğin survivor konusunda olanları senaryomda üç erkek bir kız aynı evde kalacakNasıl?
Aynen çok komik sahneydi.Yıldız Asuman'ın borçlusuna Aysel'in nişanlısı dedi kahkaha attım. @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Alos @xemrexxx @serhatt
------
Evet herkes beceremez, haklısın.
Evet bayağı komikti son sahne nasıl bitti izleyemdim de.Aynen çok komik sahneydi.
Ender tutuklandı bitti.Evet bayağı komikti son sahne nasıl bitti izleyemdim de.
Haa, tam orda bitmiş demek polisin geldiği sahneden sonrasını izlemedim ben.Ender tutuklandı bitti.