Ben varken sırtın yere gelmez korkma.
Ben varken sırtın yere gelmez korkma.
arkadaş ayagınaİnsan arkadaşına bakar mı![]()
Onu senin gibi azmış moruklar yapararkadaş ayagına![]()
Ayy ne kudurmuş insanlarsınız yaAy ayayaya @serhatt a boynuz çok yakışmış![]()
Ne alaka be saçmalama.Ay ayayaya @serhatt a boynuz çok yakışmış![]()
Ayy ne kudurmuş insanlarsınız yabi de @Forumdash yaşından başından utan koskoca moruksun bi de
![]()
@serhatt benim arkadaşım siz arkadaşınıza o gözle mi bakıyorsunuz
Ekli dosyayı görüntüle 116554
Heyatım basbaya Faruk A yürümüş bu zilliNe alaka be saçmalama.![]()
Ohaaa yürüdüğü falan yok, aksine o bunak bizim aramızda bir şey olduğunu ima ediyor, senin beynin sulanmış.Heyatım basbaya Faruk A yürümüş bu zilliayrıca yasak elma izledin o kadar herkesin gözü yaşlı zenginlerde oluyor anlamadın mı daha
![]()
İyi de imaya ne gerek var @Alos da mavi kimlik varsa sen birlikte olursun zaten tek kriterin ibuOhaaa yürüdüğü falan yok, aksine o bunak bizim aramızda bir şey olduğunu ima ediyor, senin beynin sulanmış.![]()
Hadi oradan ben son derece seçici bir insanım.İyi de imaya ne gerek var @Alos da mavi kimlik varsa sen birlikte olursun zaten tek kriterin ibuayrıca Faruk eski kurttur hedef şaşırtıyordur ben haklıyım
![]()
Ağzına sağlık canım. Boşver bunların iftiraları, algıları bitmez uğraşmaya değmez.Ayy ne kudurmuş insanlarsınız yabi de @Forumdash yaşından başından utan koskoca moruksun bi de
![]()
@serhatt benim arkadaşım siz arkadaşınıza o gözle mi bakıyorsunuz
Ekli dosyayı görüntüle 116554
İftiracı yılanlar siziİyi de imaya ne gerek var @Alos da mavi kimlik varsa sen birlikte olursun zaten tek kriterin ibuayrıca Faruk eski kurttur hedef şaşırtıyordur ben haklıyım
![]()
Aynen öyleAğzına sağlık canım. Boşver bunların iftiraları, algıları bitmez uğraşmaya değmez.![]()
Bozacının şahidi şıracıİftiracı yılanlar sizi
Aynen öyle![]()
@xemrexxx in nasıl bir karaktere sahip olduğunu tüm forum bildiği için kimse inanmaz onun algılarına.İftiracı yılanlar sizi
Aynen öyle![]()
Aaaa kes be. Ss@xemrexxx in nasıl bir karaktere sahip olduğunu tüm forum bildiği için kimse inanmaz onun algılarına.![]()
Tabi gerçekler vurulunca yüzüne apışıp kalırsın öyle musibet. .ssAaaa kes be. Ss
İftarımı açıp sewap pointleri toplucam seninle uğraşamam. SsTabi gerçekler vurulunca yüzüne apışıp kalırsın öyle musibet. .ss
Geldi mi ayol vakit aç hadi bana da dua et bol bol.İftarımı açıp sewap pointleri toplucam seninle uğraşamam. Ss