boostavac aşısı olurmusun irlandada yasak elma tarzlı bir senaryo yazmam şaşırttı demi @serhatt@xemrexxx in nasıl bir karaktere sahip olduğunu tüm forum bildiği için kimse inanmaz onun algılarına.![]()
bende irlandayla uğraşıyorum adamlar irlanda dizisi var 4003 bölüm yayınlandı ve 33.sezonda dizi bizim yasak elma gibi dizi @EmreCan ismi Fair city adamlar 11 yaşındaki kızlar bile entrika çeviriyor @EmreCan@xemrexxx değilim ama dua ederim sana da.![]()
Allah kabul etsin canım.@xemrexxx değilim ama dua ederim sana da.![]()
Amin senin dualarını da ibadetlerini de kabul etsin. Dua bekleriz.Allah kabul etsin canım.![]()
irlanda dizisinden uyarlamış olmasınlar yasak elmayı çok benziyor konuları fair cityden uyarlanmış olabilir mi 33 sezon 4004 bölüm @serhatt @xemrexxx @ForumdashAllah kabul etsin canım.![]()
Yabancı dizi izlemem ben izliyorsan sana iyi seyirler Pompy.bende irlandayla uğraşıyorum adamlar irlanda dizisi var 4003 bölüm yayınlandı ve 33.sezonda dizi bizim yasak elma gibi dizi @EmreCan ismi Fair city adamlar 11 yaşındaki kızlar bile entrika çeviriyor @EmreCan
dizi 4005.bölümü yayınlanacak dizi 33.sezondaYabancı dizi izlemem ben izliyorsan sana iyi seyirler Pompy.
Bölüm sayısı çok fazla, zaman israfı bence.dizi 4005.bölümü yayınlanacak dizi 33.sezonda
21 dakika @EmreCan zaten diğer bölümleri paralı 39 euro aylıkBölüm sayısı çok fazla, zaman israfı bence.
Ne demiş be Kenan Doğulu buruşuk muşamba
bu z kuşaği niye böyle herşeyden acizlerNe demiş be Kenan Doğulu buruşuk muşamba![]()
Bu morukların hepsi niye bu kadar huysuzbu z kuşaği niye böyle herşeyden acizlerhttps://www.google.com satıra yaz kenan doğulu diye araştır azcık
![]()
sana kütüphaneye git mi diyorumBu morukların hepsi niye bu kadar huysuz. Ben Kenan Doğulu mu takip ediyorum nerden bileyim sen yaşlısın senin kuşağına uygun birisi
![]()
bu bilinmicek laf mı beeBunak herif Kenan Doğulu'nun lafını bilmeden nasıl araştıracam bu kadar mı bunadın yazık be![]()
![]()
Ne demiş ben nerden bileyim adambu bilinmicek laf mı bee![]()
yoruyorsun tc z kuşağıNe demiş ben nerden bileyim adam![]()
Asıl senin gibi yaşlı bunaklar çok yoruyoryoruyorsun tc z kuşağı![]()
İnşallah.Amin senin dualarını da ibadetlerini de kabul etsin. Dua bekleriz.![]()
![]()