İyi.bu dizinin daha önce senaryosunu batuhankaralar yazdı @xemrexxx ben ondan iyimi yazdım fair citynin uyarlamasını
İyi.bu dizinin daha önce senaryosunu batuhankaralar yazdı @xemrexxx ben ondan iyimi yazdım fair citynin uyarlamasını
Reyiss uyarla şu diziyi TR'ye artıkbenim elimde çok sağlam entrika yapan bir dizi varken @Forumdash haklı fair city yasak elmayı mahaf eder Türkiyede yayınlansa @serhatt
forumda uyarlıyorum zaten @Forumdash televizyonda olmaz yayından kaldırır ancak internet olabilir çünkü kız çocuğu bile entrika yapıyor evcilik oyunuyla erkek çocuğuyla evleniyor @ForumdashReyiss uyarla şu diziyi TR'ye artık![]()
Aynen.benim elimde çok sağlam entrika yapan bir dizi varken @Forumdash haklı fair city yasak elmayı mahaf eder Türkiyede yayınlansa @serhatt
Ben kendimi birşey sanmıyorum nerden çıkardın bunu?Ay sende fasulye gibi kendini nimetten sanma.![]()
Mesajından.Ben kendimi birşey sanmıyorum nerden çıkardın bunu?![]()
Nasıl bakarsan öyle görürsün diye boşuna dememişler.Mesajından.![]()
He he.Nasıl bakarsan öyle görürsün diye boşuna dememişler.![]()
Gerçekler tokat gibi çarpıyo.He he.![]()
Aynen aynen.Gerçekler tokat gibi çarpıyo.![]()
Seni kendi haline bırakıyorum artık.Aynen aynen.
Şükürler olsun.Seni kendi haline bırakıyorum artık.![]()
Sakin ol pompy içinden Ender çıkmasın seninde.
Hadi defol!!Şükürler olsun.![]()
öyle bir senaryo var ki aklımda entrika konusunda @EmreCanSakin ol pompy içinden Ender çıkmasın seninde.
------
Hadi defol!!
O dizi IMDb sayfasında 2.9 puan almış çok mu kötü?öyle bir senaryo var ki aklımda entrika konusunda @EmreCan