Keith Long
Favori Üye
Terbiyeni takın!Sakin ol pompy içinden Ender çıkmasın seninde.
------
Hadi defol!!
Bizim Türkler yapmıştır bizim kültüre uyumlu değil diyeÇok düşük.
Olabilir.Bizim Türkler yapmıştır bizim kültüre uyumlu değil diye
Birşey sormak istiyorum ciddiyete mi bindi? Ne diyeceğimi bilemedim.Terbiyeni takın!
Normaldir bizim kültürümüz ile onların kültürü arasında çook fark var.
Hayır ama bazen sınırı aşıyor ve muhabbeti gereksiz yere uzatıyorsun yoruyor.Birşey sormak istiyorum ciddiyete mi bindi? Ne diyeceğimi bilemedim.
------
Konusu her yaştaki çocuklar entrika yapıyor 5 yaşındaki kız çocuğu bile evcilik oyunu Sayesinde en iyi arkadaşının elindeki sevgiliyi alıyor bunu yapan daha 5 yaşındaki kız çocuğu ve evleniyorlar Papa sayesinde evcilik oyununda planlıyor bunu @EmreCanBirşey sormak istiyorum ciddiyete mi bindi? Ne diyeceğimi bilemedim.
------
O gibi yerlerde söyleyebilirsin.Hayır ama bazen sınırı aşıyor ve muhabbeti gereksiz yere uzatıyorsun yoruyor.
Türk dizilerinden daha da saçma izlemeden diyebilirim bence iğrenç...Konusu her yaştaki çocuklar entrika yapıyor 5 yaşındaki kız çocuğu bile evcilik oyunu Sayesinde en iyi arkadaşının elindeki sevgiliyi alıyor bunu yapan daha 5 yaşındaki kız çocuğu ve evleniyorlar Papa sayesinde evcilik oyununda planlıyor bunu @EmreCan
Bu dizi hala devam ediyor İrlandada 33.Sezonda 4006.Bölümü yayınlanacak @EmreCanO gibi yerlerde söyleyebilirsin.
------
Türk dizilerinden daha da saçma izlemeden diyebilirim bence iğrenç...
Para israfı bence bitsin.Bu dizi hala devam ediyor İrlandada 33.Sezonda 4006.Bölümü yayınlanacak @EmreCan
İrlandanın devlet kanalı yayınlıyor tek dizisi buPara israfı bence bitsin.
Umarım bu da biter çok yayınlanmış gerek yok 4000 küsur bölümlere.İrlandanın devlet kanalı yayınlıyor tek dizisi bu
Birde Red Rock vardı o bitti 2020 de @Emre Ozansoy @EmreCan
Haftada 4 defa yayınlanıyor Pazar Salı Çarşamba Perşembe dizi 1989 da başlamışUmarım bu da biter çok yayınlanmış gerek yok 4000 küsur bölümlere.
Anlamıyorsun ki.O gibi yerlerde söyleyebilirsin.
------
Türk dizilerinden daha da saçma izlemeden diyebilirim bence iğrenç...
Olabilir, alınıyorsan felan kusura bakma.Anlamıyorsun ki.
Öyleyse sorun yok ama Ender olarak kendime laf da ettirmem bunu bil.Olabilir, alınıyorsan felan kusura bakma.
Dediklerim şahsına değil, forumun Ender'i olduğun için ona.
Mikrop be mikrop.@serhatt bugün bu çocuğu çıldırtıyorsun görüyorum ağzına acı biber sürcem teyzooş