Kaderin cilvesiBu kareyi bu sene göremeyecek miyiz yani?
![]()
Seda sude yağmur u korkutur iyiceEvrim bu potadan çıkarsa..
Gerçekten de Heykeli dikilmeli...
Dese bile elenmeyecekleri için no problem.Şu an 1. Oldu Nagi Queen eleme adayı söyleyecek inş. Atakan ya da adem diyip seni ağlatır
------
Niye oy mu verdin ne verdin 😱 çok eminsinDese bile elenmeyecekleri için no problem.![]()
Ben dedim onlardan ekip olmaz diye
Esas zayıf halka yağmur ve sude şu ankinin yarısı kadar güçte bir potada bile elenirlerBen dedim onlardan ekip olmaz diyeReisim doğru olanı yaptı. Evrim zayıf halka
![]()
Oy değil performans olarak zayıf EvrimEsas zayıf halka yağmur ve sude şu ankinin yarısı kadar güçte bir potada bile elenirler![]()
Yoo sadece Nagihan elenmeden elenmeyeceklerini çok iyi biliyorum hatta sende biliyorsun.Niye oy mu verdin ne verdin 😱 çok eminsin![]()
Yağmur birebirde sonuncu şu an gönüllü kızlarındaOy değil performans olarak zayıf EvrimYağmur da kötü ama Evrim'den bir tık iyi yine. Sude ise başarılı bir yarışmacı
![]()
Atakan gidebilirYoo sadece Nagihan elenmeden elenmeyeceklerini çok iyi biliyorum hatta sende biliyorsun.![]()
Evrim zayıf yarışmacılarla oynamıştırYağmur birebirde sonuncu şu an gönüllü kızlarında
------
Atakan gidebilirneyse babanı kandırmışsın yine rezil. Ss
@The_Erinch @Yakamoz-Asi @Forumdash @Alos @MasacRE @Maskeli Fedai @Angelica
Bu hafta farkettiysen ünlü kadınları zayıf diye Evrim ve yağmur u kendi aralarında paylaşıyor hep seçmelerdeEvrim zayıf yarışmacılarla oynamıştırKarşı takım zayıf halka olarak her oyuna Evrim'i çıkarıyor. Oradan hesap et kim daha zayıf
![]()
Görmeyeli baya değişmişsin.Gerçekten devam etmeyi hak eden yarışmacı sen, Evrim ve Mert şampiyonum. Atakan'a gerek yok orada ama işte balonları sever bizimkiler.
Evrim'i normalde sevmiyordum ama konsey konuşmaları, karşı duruşları vs. çok hoşuma gidiyor.Görmeyeli baya değişmişsin.![]()
Fok gider kendini kandır.Yağmur birebirde sonuncu şu an gönüllü kızlarında
------
Atakan gidebilirneyse babanı kandırmışsın yine rezil. Ss
@The_Erinch @Yakamoz-Asi @Forumdash @Alos @MasacRE @Maskeli Fedai @Angelica