Dedikodunun gücüadınaBu arada Evrim bu kadar fazla oy aldıysa sebebi Gönüllüler takımıdır. Mağdur yaptılar/yapıyorlar...
Dedikodunun gücüadınaBu arada Evrim bu kadar fazla oy aldıysa sebebi Gönüllüler takımıdır. Mağdur yaptılar/yapıyorlar...
Senin gibisine az bile.
Realitysi batsın rezil herifinReality veren adamları seviyoruz kütük..
Öcal Öcal bu sene Survivor'u ettin çok ihmal
Tanımadın kural mural
Sude de kalmadı moral
Sude'yi seve seve teselli edeceğiz değil mi kütük dostum..Realitysi batsın rezil herifin
Bu daha başlangıç.Dondurma reis bir düşmanını daha postaladı.. @Emre Ozansoy
Sude gözümden düştü artık teselli etmem onuSude'yi seve seve teselli edeceğiz değil mi kütük dostum..
Realitysi batsın rezil herifin
Murat Özarı ve harika şirrleri.
Sude'yi seve seve teselli edeceğiz değil mi kütük dostum..
Tamam benim için de eksilerde ama teselliyi ( ) kaçıracak değiliz..Mert bizim için zayıf halkaydı. O açıdan üzücü bir veda oldu, Evrim elense daha iyiydi
------
Sude gözümden düştü artık teselli etmem onu
Gözden düştükten sonra gözüme güzel de gözükmemeye başladıTamam benim için de eksilerde ama teselliyi ( ) kaçıracak değiliz..
Ahahahahahh.. Neyse biz yine Nisa reisimden devam..Gözden düştükten sonra gözüme güzel de gözükmemeye başladı
Nisa reisim mutlu oldu Mert'in elenmesine. Onun için sevindimAhahahahahh.. Neyse biz yine Nisa reisimden devam..
Reisim, Sude'yi kendisine saklıyor galiba.. Onun fişini kendi elleriyle çekecek..Nisa reisim mutlu oldu Mert'in elenmesine. Onun için sevindim