Yağmur her gün sıfır çekiyor neredeyse, oradaki insanlara nasıl performansının iyi olduğuna inandırabildiğini anlamıyorum
Yağmur her gün sıfır çekiyor neredeyse, oradaki insanlara nasıl performansının iyi olduğuna inandırabildiğini anlamıyorum
Öncelik Evrim'de oluyor amaBu hafta farkettiysen ünlü kadınları zayıf diye Evrim ve yağmur u kendi aralarında paylaşıyor hep seçmelerde![]()
Ayşe, Nisa ve Evrim birlik olsa kimse önlerinde duramaz.Evrim bu potadan çıkarsa..
Gerçekten de Heykeli dikilmeli...
Önümüzdeki hafta Bora ve Gizem potaya girer karşı takımdan onları eler be ce EvrimÖncelik Evrim'de oluyor amaNeyse Yağmur da iyi değil zaten. Ama şimdi Evrim'i şutlayalım. Yağmur'un sırası da gelir en kısa zamanda
![]()
Şimdi Evrim elenirse foruma tamamen küsersin sen artıkAyşe, Nisa ve Evrim birlik olsa kimse önlerinde duramaz.![]()
Önce burayı geçmesi lazım amaÖnümüzdeki hafta Bora ve Gizem potaya girer karşı takımdan onları eler be ce Evrim![]()
Hadi inş. Sıra bunlardaŞimdi Evrim elenirse foruma tamamen küsersin sen artık
------
Önce burayı geçmesi lazım amaMert'i eleyebilecek mi bakalım
![]()
O kadar önemsemiyorum artık bu yarışmayı.Şimdi Evrim elenirse foruma tamamen küsersin sen artık
------
Senin de şu itici herifleri tutma sevdan bitmedi kütük dostum
Reality veren adamları seviyoruz kütük..Senin de şu itici herifleri tutma sevdan bitmedi kütük dostum![]()