Çarşamba, Perşembe full.Diğer günler benden hayır bekleme .Sen izliyor musun bugün. Neden bu konu boş kaldı bugün
Çarşamba, Perşembe full.Diğer günler benden hayır bekleme .Sen izliyor musun bugün. Neden bu konu boş kaldı bugün
Kaçma gel, şovumuzu izleİlk turu gönüllüler almış, şimdi de 3-1 öndeler... Skandal. 😱 İyi ki dizimi izlemişim.
Senin de @Angelica dan aşağı kalır yanın yok dizi konusundaÇarşamba, Perşembe full.Diğer günler benden hayır bekleme .
Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri izlememe kararı aldım. Ama dizim erken bittiği için gece yarısı yeni dizim gelene kadar bakayım.Kaçma gel, şovumuzu izle
Ulan kıyasladığın üyeye bak ben günde 1 tane seyrediyorum.Bu oyunda yağmur çok tehlike yaratıyor. Kayıp düşme riski arttı. Sercan kayıp sakatladı kendini.
------
Kaçma gel, şovumuzu izle
------
Senin de @Angelica dan aşağı kalır yanın yok dizi konusunda
Salı günkü program boş gözüküyor. Dün ben de izlemedim. Ama bugün iletişim+konsey var. Önemli bir gün Yarın ne olur bilmiyorum, fragmanı görmek lazım.Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri izlememe kararı aldım. Ama dizim erken bittiği için gece yarısı yeni dizim gelene kadar bakayım.
Angelica da günde 1 taneyle başlamıştıUlan kıyasladığın üyeye bak ben günde 1 tane seyrediyorum.
Hızlı elemeye geçtiği zaman belki izleyemediğim günler de dokunulmazlık olur ama artık yapacak bir şey yok. Her gün her gün olmuyor.Salı günkü program boş gözüküyor. Dün ben de izlemedim. Ama bugün iletişim+konsey var. Önemli bir gün Yarın ne olur bilmiyorum, fragmanı görmek lazım.
Her gün çok gerçekten de ben şimdilik salıyı eleyebildim sadece. Diğer günler için fragmanları görmem lazım Şu dizi de başlasa bir an önce de bir gün öyle boşa çıksaHızlı elemeye geçtiği zaman belki izleyemediğim günler de dokunulmazlık olur ama artık yapacak bir şey yok. Her gün her gün olmuyor.
Ben ona benzemem 1 dediysem 1 dir. Spoiler a da alma. Kaçırdığın bölümleri seyrediyor musun peki?Salı günkü program boş gözüküyor. Dün ben de izlemedim. Ama bugün iletişim+konsey var. Önemli bir gün Yarın ne olur bilmiyorum, fragmanı görmek lazım.
------
Angelica da günde 1 taneyle başlamıştı
Çekimleri daha pazartesi başladı. Tanıtımıydı, reklamıydı derken ay sonunu hatta Nisan başını bulabilir.Her gün çok gerçekten de ben şimdilik salıyı eleyebildim sadece. Diğer günler için fragmanları görmem lazım Şu dizi de başlasa bir an önce de bir gün öyle boşa çıksa
Yok, sadece önemli bir şey varsa youtube'dan bakıyorumBen ona benzemem 1 dediysem 1 dir. Spoiler a da alma. Kaçırdığın bölümleri seyrediyor musun peki?
Hangi dizi?Çekimleri daha pazartesi başladı. Tanıtımıydı, reklamıydı derken ay sonunu hatta Nisan başını bulabilir.
Şampiyonum bu günleri atlatacak elbet.@Emre Ozansoy dondurma reisine gelen vuruyor giden vuruyor yine
Evinde atlatır bu günleri şampiyonunŞampiyonum bu günleri atlatacak elbet.
Aynı ben işte farkımız yok ki ben de oyun + ödül + konseye bakıyorum.Yok, sadece önemli bir şey varsa youtube'dan bakıyorum
Ben canlı izliyorum ama çoğu bölümüAynı ben işte farkımız yok ki ben de oyun + ödül + konseye bakıyorum.
Oyun Ve ödül max 1 saat sürse , konseyde yarım saat civarı bitti gitti.
Bi dk geçen hafta şampiyonlar ligi Cr7 maçını, Ada 🌴 İle aynı anda mı seyrettin ?Ben canlı izliyorum ama çoğu bölümü
Çoğu bölüm dedik Maç 11'deydi zaten, 11'e kadar Survivor izledimBi dk geçen hafta şampiyonlar ligi Cr7 maçını, Ada 🌴 İle aynı anda mı seyrettin ?
İtiraf et, iyi yerden vurdum ha Misal o saatte oyun berabere kalsa ne olacaktı?Çoğu bölüm dedik Maç 11'deydi zaten, 11'e kadar Survivor izledim
Heyecanlı bir yerde kaldıysa sonunu internetten izlerdimİtiraf et, iyi yerden vurdum ha Misal o saatte oyun berabere kalsa ne olacaktı?