TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri izlememe kararı aldım. :A Ama dizim erken bittiği için gece yarısı yeni dizim gelene kadar bakayım. :A
Salı günkü program boş gözüküyor. Dün ben de izlemedim. Ama bugün iletişim+konsey var. Önemli bir gün :A Yarın ne olur bilmiyorum, fragmanı görmek lazım.
------

Ulan kıyasladığın üyeye bak ben günde 1 tane seyrediyorum. :A
Angelica da günde 1 taneyle başlamıştı :A

Salı günkü program boş gözüküyor. Dün ben de izlemedim. Ama bugün iletişim+konsey var. Önemli bir gün :A Yarın ne olur bilmiyorum, fragmanı görmek lazım.
Hızlı elemeye geçtiği zaman belki izleyemediğim günler de dokunulmazlık olur ama artık yapacak bir şey yok. :A Her gün her gün olmuyor. :(

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Hızlı elemeye geçtiği zaman belki izleyemediğim günler de dokunulmazlık olur ama artık yapacak bir şey yok. :A Her gün her gün olmuyor. :(
Her gün çok gerçekten de ben şimdilik salıyı eleyebildim sadece. Diğer günler için fragmanları görmem lazım :A Şu dizi de başlasa bir an önce de bir gün öyle boşa çıksa :A

------

Angelica da günde 1 taneyle başlamıştı :A
Ben ona benzemem 1 dediysem 1 dir. Spoiler a da alma. :A Kaçırdığın bölümleri seyrediyor musun peki?

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Her gün çok gerçekten de ben şimdilik salıyı eleyebildim sadece. Diğer günler için fragmanları görmem lazım :A Şu dizi de başlasa bir an önce de bir gün öyle boşa çıksa :A
Çekimleri daha pazartesi başladı. Tanıtımıydı, reklamıydı derken ay sonunu hatta Nisan başını bulabilir. :(

• Üzücü
Reactions: MasacRE