Bana öyle geliyor diğer yarışmacılarla ilişkisi samimi gelmiyor hep bir çıkar peşinde olduğunu gibi geliyor yanılabilirim ama şimdilik öyle düşünüyorumNeden yalaka olduğunu düşünüyorsun?
Bana öyle geliyor diğer yarışmacılarla ilişkisi samimi gelmiyor hep bir çıkar peşinde olduğunu gibi geliyor yanılabilirim ama şimdilik öyle düşünüyorumNeden yalaka olduğunu düşünüyorsun?
Katıldığı ilk sezon olan 2020 de yarışmacılarla iletişimi nasıldı?Bana öyle geliyor diğer yarışmacılarla ilişkisi samimi gelmiyor hep bir çıkar peşinde olduğunu gibi geliyor yanılabilirim ama şimdilik öyle düşünüyorum
2020 sezonunu neredeyse hiç izlemedim bu yüzden o kadar hakim değilim ama bu sezon için yalaka geliyorKatıldığı ilk sezon olan 2020 de yarışmacılarla iletişimi nasıldı?
Çirkef bir kız :GSude, gözleriyle Gizem'e taktik veren Mert'i dövdü.
Bu kimdi ayol?
Koyun olmayınca keçiye Abdurrahman çelebi derler. @Sherlock @Maskeli Fedai , Aycan olmayınca bizimkine sarılmış.Kütük dostumdan neler duyuyorum 😱 @Sherlock
Sen izliyor musun bugün. Neden bu konu boş kaldı bugünKoyun olmayınca keçiye Abdurrahman çelebi derler. @Sherlock @Maskeli Fedai , Aycan olmayınca bizimkine sarılmış.