Sohbet & Muhabbet Konusu

Aaa ciddi bir şey yoktur umarım. :(
1 sene sorunun ne olduğunu çözmeye çalıştılar bir senede anca operasyon için nihayet vakit geldi. Buranın sağlık sistemi bu konuda berbat ama geçte olsa şifamızı bulacağız inşallah :Z
------

Sohbeti buraya taşıdım @serhatt
Diğer konuda abes kaçar yoksa :A

1 sene sorunun ne olduğunu çözmeye çalıştılar bir senede anca operasyon için nihayet vakit geldi. Buranın sağlık sistemi bu konuda berbat ama geçte olsa şifamızı bulacağız inşallah :Z
------

İyi yaptın. :A

Umarım her şey çok güzel olur acil şifalar diliyorum. :Z

• Harika
Reactions: 12.Adam and Dosi
Safiye koy adını Safiye :A

Ezgi Mola Korona GIF by TRT
Ezgi Mola Korona GIF by TRT

Kahkaha attım :F @The_Erinch

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Bana ilgi değil, soruları ile kafamı karıştırıyor genelde :A :A
Beyin fırtınası yapıyoruz fena mı ? 9 kere 9 kaç yapar ? :A
Evet fazla meraklı ve detaycı. :A
Detay severizzzz bay yamuk :A (Lafım sana değil Mosi biliyor )
Sadece onla kalsa iyi, bizim muhabbet atıyorum dizi hakkındaysa bir anda arabalardan bahsedebilir :A
Araba nerden çıktı şimdi Allah Allah ? :A
Daldan dala konuyor ve bu da kafa karıştırıcı olabiliyor haklısın. :A
Semra Kaynana gibi fkfkfjf
------

Geçmiş olsun neyin var. 😕

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Dosi
Beyin fırtınası yapıyoruz fena mı ? 9 kere 9 kaç yapar ? :A

Detay severizzzz bay yamuk :A (Lafım sana değil Mosi biliyor )

Araba nerden çıktı şimdi Allah Allah ? :A

Semra Kaynana gibi fkfkfjf

Geçmiş olsun neyin var. 😕
Kediyi merak öldürürmüş. :A

Robot alma fikri nerden geldi :D
Açıkçası bankanın bir kampanyasından hediye çeki kazandık, kısa vadede evde olmayan bir ürün alayım dedim.Herkesde var,bendede olsun...Bütün gün evi silsin,süpürsün :A:A:A:A

Birde toz alıp,ütü yapanlarından çıksın ,direk sıraya gireceğim :Z:Z

Toz,ütü. çok sıkıcı geliyor..Cam silmek bile daha zevkli.

@Zeyno @Angelica @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Dante @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Gizmen @Emre Ozansoy @Mr.At

Açıkçası bankanın bir kampanyasından hediye çeki kazandık, kısa vadede evde olmayan bir ürün alayım dedim.Herkesde var,bendede olsun...Bütün gün evi silsin,süpürsün :A:A:A:A

@Zeyno @Angelica @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Dante @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Gizmen @Emre Ozansoy @Mr.At
Tek tek diziyorsun çeyizi :D @Yakamoz-Asi

Tek tek diziyorsun çeyizi :D @Yakamoz-Asi

Evlendirecegiz yakinda :A sonra Forum da (!!) kurtulur bizde bizimle ugrasmasindan kurtuluruz, dimi @Royal_Highness :A :Z :Z

Adaylari hazirlayin dedemiz ceyiz kuruyor :A :A :A @Angelica @Zeyno @Emre Ozansoy @xemrexxx @Mr.At @HollyDemon ☾☆

Evlendirecegiz yakinda :A sonra Forum da (!!) kurtulur bizde bizimle ugrasmasindan kurtuluruz, dimi @Royal_Highness :A :Z :Z

Adaylari hazirlayin dedemiz ceyiz kuruyor :A :A :A @Angelica @Zeyno @Emre Ozansoy @xemrexxx @Mr.At @HollyDemon ☾☆
2013 te yazdığım senaryoyu hatırlıyormusun o yıldan tek kalan dizim
@12.Adam şu anda 500 bölümü geçti bir de iki defa final yapan dizim birinci finali 3.Bölümde ikinci finali 279..Bölümünde oldu @Yakamoz-Asi

• İlginç
Reactions: Yakamoz-Asi

Sizi bilmemde forumda kurtulmak isteyen vardır elbet, kim bilir 🤣🤣😂🤣🤣😂🤣

Çeyiz değillll, ihtiyaçççç ihtiyaçççççççççç...

@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi de çamaşır makinesi, kurutma makinesi, ütü makinesi olup, onlar için ayrı odası olduğunu biliyor muydun 🤪🤪🤪

@HollyDemon ☾☆ @xemrexxx @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @EmreOzansoy @Dante

Sizi bilmemde forumda kurtulmak isteyen vardır elbet, kim bilir 🤣🤣😂🤣🤣😂🤣

Çeyiz değillll, ihtiyaçççç ihtiyaçççççççççç...

@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi de çamaşır makinesi, kurutma makinesi, ütü makinesi olup, onlar için ayrı odası olduğunu biliyor muydun 🤪🤪🤪

@HollyDemon ☾☆ @xemrexxx @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @EmreOzansoy @Dante
Valla yalan yok, ütü makinem yok ama diger ikisi icin ayri bir odam oldugu dogrudur itiraf ediyorum :A :A :A

@RüzgarGülü @Zeyno @Angelica @xemrexxx @Emre Ozansoy @Mr.At @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Dante