Harika vücut.İlk
------
Al için açılsun
Samet Yalçın on Instagram: "◾️"
8,706 likes, 31 comments - samtyalcin on March 1, 2022: "◾️".www.instagram.com
Harika vücut.İlk
------
Al için açılsun
Samet Yalçın on Instagram: "◾️"
8,706 likes, 31 comments - samtyalcin on March 1, 2022: "◾️".www.instagram.com
Neyse ki montaj, zaten reisime böyle bir şey demeye cesaret edemez o herif@MasacRE ve @Sherlock şok @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Dosi @slhttnmtl @Angelica @Alos @serhatt
nisa bölükbaşı on Instagram
1,160 likes, 2 comments - bolukbasi_nisa_fan on February 26, 2022www.instagram.com
Sen tabi pc desin.Şaşırman normal.
Aaa yalana bak nesi şok 😱Neyse ki montaj, zaten reisime böyle bir şey demeye cesaret edemez o herif
------
Aaa Aşkım elendi ben şok 😱
Yoldaşım linkteki sayfanın ismini söyler msn?Neyse ki montaj, zaten reisime böyle bir şey demeye cesaret edemez o herif
------
Aaa Aşkım elendi ben şok 😱
bolukbasi_nisa_fanYoldaşım linkteki sayfanın ismini söyler msn?
Geriye eleneceği garanti olan bir Gizem kaldı. Ondan sonra gerçek Survivor başlıyorAaa yalana bak nesi şok 😱
Teşekkürler, adam.Mağdur reis bu sezonun başında ben bu takımı çok sevdim, hemen onlarla kaynaştım gibi şeyler söylüyordu. Baktı şimdi performans rezil durumda, işler iyi gitmiyor. Hemen başladı mağdura oynamaya.
------
bolukbasi_nisa_fan
------
Geriye eleneceği garanti olan bir Gizem kaldı. Ondan sonra gerçek Survivor başlıyor
Bu oyunda yağmur çok tehlike yaratıyor. Kayıp düşme riski arttı. Sercan kayıp sakatladı kendini.
------
Kaçma gel, şovumuzu izle
------
Senin de @Angelica dan aşağı kalır yanın yok dizi konusunda
Dünkü bölümü seyrettin mi?Dün akşam Aşkım gitmiş, sevindim. Gönüllüler'in iki garanti sayısından biri gitti, sıra diğerinde.
Sercan'da iki gündür düşüyor, sakatlanıyor. Diskalifiye edilmezse iyidir. Takım, Barış'a karşı yine bildiğimiz gibi. Şaşırtmıyorlar. Bölümü yarın özetten izlerim.
Kesin 2020 tayfadan ondan öncesini bilmez yoksa eskiden survivor izleyen birisi böyle cümleler kurmaz Turabi gelmiş geçmiş en efsane survivor yarışmacılarından onunla sadece 3T yarışabilir bu konuda.
Ben neden yokum? Saksı değilim ben.Bütün dizileri izliyor
------
Bu üçlü çok güçlü aynı ismi mi destekleyeceğiz canım yoldaşlarım 😳 😳 @Sherlock
Gökhan-Yasin dostluğu çok garip cidden ya. Gökhan bu sene performansının yanında değişik arkadaş seçimleriyle de hayal kırıklığı
Bu dörtlü çok güçlü o zaman 😳 😳Ben neden yokum? Saksı değilim ben.
Kütük dostumdan neler duyuyorum 😱 @Sherlock
Reisin tarafına geçtim kütük dostum.. @Sherlock
Gözlerime inanamıyorum. 😱Bu üçlü çok güçlü aynı ismi mi destekleyeceğiz canım yoldaşlarım 😳 😳 @Sherlock