Emre Ozansoy
Moderatör
Adem'in gelir gelmez şov yapması, Best Of'a çıkması ile birlikte adada işler karışır.
Adem, hırs küpünü de kılıçları sapla.
Adem, hırs küpünü de kılıçları sapla.
En son şunu yazmıştım... @BARON男爵 @Sherlock beni niye gaza getiriyorsunuz. Zehirli oku atınca oyun kaybetmek nedir bilmeyen adam bugün ikide sıfır çekti ve kaybettiklerinden biri de Mert...Kardeşim bu nedir böyle. Jordan mısın, Ronaldo musun nesin. Bu nasıl bir winnerlık seviyesi
Ekli dosyayı görüntüle 114284
------
Atakan ve Bora gelecek demiştin sen değil mi. İki tane de kız gelecek o zaman. Onlar belli değil sanırım?
Yok abi sebebini buldum ben. Zehirli oklarımla bitirdim dağ gibi adamıNe yalan süpriz oldu.
Parviz ve Adem sürükleri ünlü erkekleri.
------
Dedim sana şarjı bitti.
Tabii tabii şanstır kesinŞansı yaver gitti iftiracı rezil şahsın da Sema da biraz daha iyi olabilirdi.
Sema parkurdan uzaktı uzun zamandır.Tabii tabii şanstır kesin
Heyecanlı gidiyor
“Ulan bu ok zehirli işte, bu oku atmayın artık ya” dememiz lazımdı Utku beyciğim, haklısın. @BARON男爵En son şunu yazmıştım... @BARON男爵 @Sherlock beni niye gaza getiriyorsunuz. Zehirli oku atınca oyun kaybetmek nedir bilmeyen adam bugün ikide sıfır çekti ve kaybettiklerinden biri de Mert...
Kılıçcı'nın sayılarına şimdilik sevin de ileride başınıza bela olur bu adam Atakan'ın önüne geçecek çünküHeyecanlı gidiyor
Ve Kılıçcı bugün acımıyorrrrrrr
Dondurma reis niye yok en iyiler yarışında. Nasıl şampiyon bu?Sema parkurdan uzaktı uzun zamandır.
Adem ve Parviz daha iyi bir performans sergiledi çünkü, her zaman olacak diye bir şey yok ayrıca.Dondurma reis niye yok en iyiler yarışında. Nasıl şampiyon bu?
Ben şu ana kadar hiç olduğunu hatırlamıyorumAdem ve Parviz daha iyi bir performans sergiledi çünkü, her zaman olacak diye bir şey yok ayrıca.
Ule dersin sizin takım güllük gülistanlık 🤣🤣🤣Kılıçcı'nın sayılarına şimdilik sevin de ileride başınıza bela olur bu adam Atakan'ın önüne geçecek çünkü
------
Dondurma reis niye yok en iyiler yarışında. Nasıl şampiyon bu?
O zaman sen Survivor diye başla bir program izliyorsun.Ben şu ana kadar hiç olduğunu hatırlamıyorum
------
Süpersin Yağmur
Yok o anlamda demedim. Adem şu ana kadar oynamadığı için unutulmuştu ama adam çok iyi yarışmacı. Atakan'ı arka plana atar bu performansı. Sen de Atakancı olarak rahatsız olursun bu durumdanUle dersin sizin takım güllük gülistanlık 🤣🤣🤣