Aman ya rabbim Merve'yi seviyor musun? 😱Merve'yi kıskanıyor o boşver![]()
------
Hadi oradan performans tablosunda görüyoruz.Bugün oyunda geri çeviren, 7-7'ye getiren Barış Murat Yağcı'mın hakkı yendi.
Aman ya rabbim Merve'yi seviyor musun? 😱Merve'yi kıskanıyor o boşver![]()
Hadi oradan performans tablosunda görüyoruz.Bugün oyunda geri çeviren, 7-7'ye getiren Barış Murat Yağcı'mın hakkı yendi.
İyi güldüm akşam akşam.Merve'yi kıskanıyor o boşver![]()
Çok sevmem de Nagihan'dan iyidir her türlüAman ya rabbim Merve'yi seviyor musun? 😱
------
Hadi oradan performans tablosunda görüyoruz.Gelse bugün tablo da şenlensek.
![]()
Koskoca milli atlet MERVE AYDINİyi güldüm akşam akşam.O kim de onu kıskanacağım?
![]()
Kıskanıyorsun kızııımmmİyi güldüm akşam akşam.O kim de onu kıskanacağım?
![]()
Sen gel sonunda Merve'yi seven biri diye ümit bağla, desin çok sevmem deee...Çok sevmem de Nagihan'dan iyidir her türlü![]()
Bugünkü oyunda 2'de 2 yapan birini mi yazmasını bekliyordun?Mer** salak mısın Barış Murat Yağcı duruyor orada?
All Star'da düşmanımızdıSen gel sonunda Merve'yi seven biri diye ümit bağla, desin çok sevmem deee...![]()
Sen delirmişsin, görmedim sanma. MERVEEEEEEEEEEEEE MERVE MERVE MERVE MERVEBugünkü oyunda 2'de 2 yapan birini mi yazmasını bekliyordun?
merve barışa karşı çıkmaz onun oy potansiyeli yüksek merve bu işleri iyi bilirMerve salak mısın BMY duruyor orada?
Her neyse geçti gitti işte ne güzel o günler.All Star'da düşmanımızdıBir tek finalde Turabi'ye karşı desteklemiştim ama babası sağolsun verdi şampiyonluğu Turabi'ye
![]()