Günün maç tahminlerini sabahtan yapıyorum genelde. Tabii ters teptiği de olabiliyor, tahmin yapmayı unutma gibi.Seni tebrik ediyorum taksit taksit maçları tahmin ederek haftanın liderliğini @Tolstoyevski ile paylaşıyorsun. Nasıl yetiştiriyorsun mühendis bey?
Aşk olsun ama 😡
Evet, çok boş geçiyorsunGünün maç tahminlerini sabahtan yapıyorum genelde. Tabii ters teptiği de olabiliyor, tahmin yapmayı unutma gibi.
Sırayla olmaz hayır. Geçen sezon en çok ben yaptım. Bundan sonra bir kaç hafta kapanış sendenÇok büyük risk aldık son maça ama sağlık olsun, en azından hafta birincisi olamasak da çorbayı kaynatacak miktarda kazandık bu hafta…
Hop hop sakın 😡Daha da tahmin yapmam.
Hop hop sakın 😡
Sorun bizde değil unutma.
Vay hâlâ Fener yenilir diyen bu kadar kişi mi var sadece20. Haftanında sonuna geldik. Yeni hafta tahminlerini şimdiden yapmayı unutmayın
@emreemreu yeniden hafta birincisi olarak en fazla birincilik edinen yarışmacı oldu ve 2 basamak birden yükseldi. Bu hafta genel olarak yarışmacılar bir önceki haftada oldukları sıralamada devam ettiler. @Zeyno bir diğer 100 puanı aşan yarışmacı olurken @Yakamoz-Asi ve @Cervantes 2 puan ile açılışı yaptılar.
Ekli dosyayı görüntüle 113763
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi
Vay hâlâ Fener yenilir diyen bu kadar kişi mi var sadece
Beni en fazla yakan takım fenerbahce fifa umarım ligi iptal eder böyle ligi kim seyrederBen bile Fenere şans verip berabere dedim ama gazabından kurtulamadım.
Konya Sivas maçını neden es geçtin ?Vay hâlâ Fener yenilir diyen bu kadar kişi mi var sadece
Bende teknik direktörlük yaptım lisede sınıfın defansı kötü diye hücum oynattim sert hücum defansa çekmeyi sevmiyorum @12.Adam bunun örneğini ilk okulda yaşadımKonya Sivas maçını neden es geçtin ?
Reis bir önceki soruma cevap vermedin.Bende teknik direktörlük yaptım lisede sınıfın defansı kötü diye hücum oynattim sert hücum defansa çekmeyi sevmiyorum