Evet. Barış'ım nerede ben orada.Artık yeni sezonu gelsede bir inletsek buraları 🤣😅🤣😅🤣😅
@Dosi @MasacRE @Emre Ozansoy @xemrexxx @Zeyno @Angelica @Hazem @MEnes @Sherlock @Forumdash @Yakamoz-Asi
İkisi de yok diye biliyorum. Avatar Atakan kadrodaymış galiba .Turabi ve Semih yoksa Ogedayı desteklemek için buralarda olacağım
Artık yeni sezonu gelsede bir inletsek buraları 🤣😅🤣😅🤣😅
@Dosi @MasacRE @Emre Ozansoy @xemrexxx @Zeyno @Angelica @Hazem @MEnes @Sherlock @Forumdash @Yakamoz-Asi
Oooo Avatar dedin aklıma hemen bu geliyor,kimsenin gıkı çıkmadı acun bile susturulduİkisi de yok diye biliyorum. Avatar Atakan kadrodaymış galiba .
Nasıl ayar verdiyse hepsini hizaya getirmiş .Oooo Avatar dedin aklıma hemen bu geliyor,kimsenin gıkı çıkmadı acun bile susturuldu
Acun'a kızgınım ben. Bundan 3 hafta önce açıklayacağım dedi bir iki güne hala tık yok.Artık yeni sezonu gelsede bir inletsek buraları 🤣😅🤣😅🤣😅
13 Aralık diye duydum ben.Acun'a kızgınım ben. Bundan 3 hafta önce açıklayacağım dedi bir iki güne hala tık yok.
Beni etiketlemen komik olmuş çünkü dünyada zaman ayırmayacağın yegane şey ney deseler Survivor derdim...Artık yeni sezonu gelsede bir inletsek buraları 🤣😅🤣😅🤣😅
Bir an konuda yorum yaptığını görünce son kalelerden biri daha gitti demiştim hocamBeni etiketlemen komik olmuş çünkü dünyada zaman ayırmayacağın yegane şey ney deseler Survivor derdim...
Ahahaha yok be hocam, benim gibi sapa sağlam temeller üzerine kurulmuş bir kalenin bu bataklığa karşı yıkılması mümkün değildir...Bir an konuda yorum yaptığını görünce son kalelerden biri daha gitti demiştim hocam
Bu Acun düzenine karşı hep dimdik duracağız...Ahahaha yok be hocam, benim gibi sapa sağlam temeller üzerine kurulmuş bir kalenin bu bataklığa karşı yıkılması mümkün değildir...
Leyla ile Mecnun hariç Acun'la ilişkim hep 0 düzeyinde kalacaktır...Bu Acun düzenine karşı hep dimdik duracağız...
Bu ikili bu sene kanka olurlar , at fava bekle.
Ekli dosyayı görüntüle 112457
Batuhan ve Barış'ın bir kez daha patlayacağı bir sezon olacak. Barış bu sene ikinciliği, Batuhan da yedinciliği bile göremez. Bakalım bu sene nasıl mağdurluklar çıkaracaklar. Yine çalışıp gelmişlerdir.
Bu sene izlemeyi düşünmüyorum ama inşallah Anıl Berk Baki karakteriyle ve performansıyla şampiyon olur.
Bir an konuda yorum yaptığını görünce son kalelerden biri daha gitti demiştim hocam
Kendisi de zamanında sıkı bir Survivor izleyicisi 3 T hayranıydı, kanma MEnesssssAhahaha yok be hocam, benim gibi sapa sağlam temeller üzerine kurulmuş bir kalenin bu bataklığa karşı yıkılması mümkün değildir...
Senin avokado Nisa da geliyor izlersin artık.