Emre Ozansoy
Moderatör
O kötü oldu cidden... Barış'ımdan uzak dursun o şeytan.Bu arada gerçekten ya Sercan hadi kırmızı takımda olacak evlendi falan o ayrıda bu Ogeday, Nisa, Barış üçlüsü aynı adada nasıl olacak acaba 🙄
O kötü oldu cidden... Barış'ımdan uzak dursun o şeytan.Bu arada gerçekten ya Sercan hadi kırmızı takımda olacak evlendi falan o ayrıda bu Ogeday, Nisa, Barış üçlüsü aynı adada nasıl olacak acaba 🙄
Yürüme safhasını geçmiştir onlarOgedayı desteklemek istiyordum ama nisa ile birlite yürürse desteklemem
İtici mağara adamı yaBu ne antilik?
Eee öyleBak bak konu Barış olunca nasılda hortlayıp geldi hemen
Yok artık. 😱 Gözlerinde sorun olmalı...İtici mağara adamı ya
Bu ecünnünün nesine bu kadar erkek, şaşılacak şey.Yasak Elma gerçek oldu @Aserat mort @serhatt @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai @Alos @slhttnmtl @ozmoturk @Zeyno
kardeş onlar kardeşYürüme safhasını geçmiştir onlar
Çenesi daha esnek gibi duruyor böyle çirkinini hiç görmedim.Vücudu esnekti yarışmada @The_Erinch @Forumdash
Yasak Elma gerçek oldu @Aserat mort @serhatt @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai @Alos @slhttnmtl @ozmoturk @Zeyno
Bunu ben seviyorum.
Yok yok inanmam... İnanmak istemiyorum diyecektim lakin sonraki sayfadaki mesajı gördüm... @xdragxxKendisi de zamanında sıkı bir Survivor izleyicisi 3 T hayranıydı, kanma MEnesssss
Yahu o zamanki Survivor farklıydı ama Haftada 5-6 gün değildi sadece 2 gündü 6 ay sürmüyordu sadece 2 ay sürüyordu ve 3T cidden efsaneydiYok yok inanmam... İnanmak istemiyorum diyecektim lakin sonraki sayfadaki mesajı gördüm... @xdragxx
Yok artık. Ogeday'ı artık desteklemek yok @MasacREYasak Elma gerçek oldu @Aserat mort @serhatt @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai @Alos @slhttnmtl @ozmoturk @Zeyno
Beni sorguladın ha...Yok yok inanmam... İnanmak istemiyorum diyecektim lakin sonraki sayfadaki mesajı gördüm... @xdragxx
Evet belki o zaman farklı olabilir ama yine de bu yarışmayı düzenli takip etmek falan ne bileyim... Duydukça gerildim...Yahu o zamanki Survivor farklıydı ama Haftada 5-6 gün değildi sadece 2 gündü 6 ay sürmüyordu sadece 2 ay sürüyordu ve 3T cidden efsaneydi
Seni sorgulamak mı... Bu en son yapacağım şey... İki laf cambazlığı ve goygoy yaptım işte...
Heyecanla bekliyoruz abi. Yarın kadrolar da açıklanıyormuşArtık yeni sezonu gelsede bir inletsek buraları 🤣😅🤣😅🤣😅
@Dosi @MasacRE @Emre Ozansoy @xemrexxx @Zeyno @Angelica @Hazem @MEnes @Sherlock @Forumdash @Yakamoz-Asi
Ogeday - Nisa birlikte el ele finale