Emre Ozansoy
Moderatör
O kötü oldu cidden...Bu arada gerçekten ya Sercan hadi kırmızı takımda olacak evlendi falan o ayrıda bu Ogeday, Nisa, Barış üçlüsü aynı adada nasıl olacak acaba 🙄
O kötü oldu cidden...Bu arada gerçekten ya Sercan hadi kırmızı takımda olacak evlendi falan o ayrıda bu Ogeday, Nisa, Barış üçlüsü aynı adada nasıl olacak acaba 🙄
Yürüme safhasını geçmiştir onlarOgedayı desteklemek istiyordum ama nisa ile birlite yürürse desteklemem
İtici mağara adamı yaBu ne antilik?![]()
Eee öyleBak bak konu Barış olunca nasılda hortlayıp geldi hemen![]()
Yok artık. 😱 Gözlerinde sorun olmalı...İtici mağara adamı ya![]()
![]()
Bu ecünnünün nesine bu kadar erkek, şaşılacak şey.Yasak Elma gerçek oldu![]()
@Aserat mort
@serhatt @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai @Alos @slhttnmtl @ozmoturk @Zeyno
Çenesi daha esnek gibi duruyor böyle çirkinini hiç görmedim.
Yasak Elma gerçek oldu![]()
@Aserat mort
Bunu ben seviyorum.
Yok yok inanmam... İnanmak istemiyorum diyecektim lakin sonraki sayfadaki mesajı gördüm...Kendisi de zamanında sıkı bir Survivor izleyicisi 3 T hayranıydı, kanma MEnesssss![]()
Yahu o zamanki Survivor farklıydı amaYok yok inanmam... İnanmak istemiyorum diyecektim lakin sonraki sayfadaki mesajı gördüm...@xdragxx
Yok artık. Ogeday'ı artık desteklemek yok @MasacREYasak Elma gerçek oldu![]()
@Aserat mort
Beni sorguladın ha...Yok yok inanmam... İnanmak istemiyorum diyecektim lakin sonraki sayfadaki mesajı gördüm...@xdragxx
Evet belki o zaman farklı olabilir ama yine de bu yarışmayı düzenli takip etmek falan ne bileyim... Duydukça gerildim...Yahu o zamanki Survivor farklıydı amaHaftada 5-6 gün değildi sadece 2 gündü 6 ay sürmüyordu sadece 2 ay sürüyordu ve 3T cidden efsaneydi
![]()
Seni sorgulamak mı... Bu en son yapacağım şey... İki laf cambazlığı ve goygoy yaptım işte...
Heyecanla bekliyoruz abi. Yarın kadrolar da açıklanıyormuşArtık yeni sezonu gelsede bir inletsek buraları 🤣😅🤣😅🤣😅
@Dosi @MasacRE @Emre Ozansoy @xemrexxx @Zeyno @Angelica @Hazem @MEnes @Sherlock @Forumdash @Yakamoz-Asi
Ogeday - Nisa birlikte el ele finale