İnş. Kimseye abi demezSenin avokado Nisa da geliyor izlersin artık.
İnş. Kimseye abi demezSenin avokado Nisa da geliyor izlersin artık.
Eeee 3T hayranı olmayan yoktu kiKendisi de zamanında sıkı bir Survivor izleyicisi 3 T hayranıydı, kanma MEnesssss
Hiç izlememiş gibi davranmana laf attım sadeceEeee 3T hayranı olmayan yoktu ki
Zaman aşımı diye bir şey var ama 9-10 sene geçmiş üstünden ve doğal olarak hiç izlememiş sayılırım...Hiç izlememiş gibi davranmana laf attım sadece
Neden şampiyon olmadı o zamanEeee 3T hayranı olmayan yoktu ki
SMS oylamaları diye bir şey yok palavra çünküNeden şampiyon olmadı o zaman
Beni pass geç İlk bölüm hariç pek izlemiyorum Semih'ten beridir
İkisi de yok diye biliyorum. Avatar Atakan kadrodaymış galiba .
Hiç kendini yorma abim birinci belli
Acun'a kızgınım ben. Bundan 3 hafta önce açıklayacağım dedi bir iki güne hala tık yok.
13 Aralık diye duydum ben.
Beni etiketlemen komik olmuş çünkü dünyada zaman ayırmayacağın yegane şey ney deseler Survivor derdim...
Batuhan ve Barış'ın bir kez daha patlayacağı bir sezon olacak. Barış bu sene ikinciliği, Batuhan da yedinciliği bile göremez. Bakalım bu sene nasıl mağdurluklar çıkaracaklar. Yine çalışıp gelmişlerdir.
Bu sene izlemeyi düşünmüyorum ama inşallah Anıl Berk Baki karakteriyle ve performansıyla şampiyon olur.
Kendisi de zamanında sıkı bir Survivor izleyicisi 3 T hayranıydı, kanma MEnesssss
Bizim kaosla işimiz olmaz.
Eeee 3T hayranı olmayan yoktu ki
Hiç izlememiş gibi davranmana laf attım sadece
Yasak Elma gerçek oldu @Aserat mort @serhatt @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai @Alos @slhttnmtl @ozmoturk @ZeynoNeden şampiyon olmadı o zaman
Bu hikayede yanan Şampiyonumuz Barış ve Ogeday oldu...Yasak Elma gerçek oldu @Aserat mort @serhatt @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai @Alos @slhttnmtl @ozmoturk @Zeyno
Ve Ogeday dan ayrılan Nisa Yasin ile çıkmaya başlamasına ramak kala Mert ile çıkarYasak Elma gerçek oldu @Aserat mort @serhatt @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai @Alos @slhttnmtl @ozmoturk @Zeyno
Çok Güzel oldu yanması Barış'ınBu hikayede yanan Şampiyonumuz Barış ve Ogeday oldu...
Bu ne antilik?Çok Güzel oldu yanması Barış'ın
Bak bak konu Barış olunca nasılda hortlayıp geldi hemenBu ne antilik?
Şampiyonumuz nerede ben oradayım, yalnız bırakmam.Bak bak konu Barış olunca nasılda hortlayıp geldi hemen
Durun bir ya hemen dere görünmeden paça sıvanmaz adam belki ilk haftadan sakatlanıp gitmek zorunda kalacak nasip diyelim iyi olan kazansınŞampiyonumuz nerede ben oradayım, yalnız bırakmam.
Biz eminiz, iyi olan da Barış olduğu ve olacağı için no problem.Durun bir ya hemen dere görünmeden paça sıvanmaz adam belki ilk haftadan sakatlanıp gitmek zorunda kalacak nasip diyelim iyi olan kazansın
Bu arada gerçekten ya Sercan hadi kırmızı takımda olacak evlendi falan o ayrıda bu Ogeday, Nisa, Barış üçlüsü aynı adada nasıl olacak acaba 🙄Biz eminiz, iyi olan da Barış olduğu ve olacağı için no problem.
Ogedayı desteklemek istiyordum ama nisa ile birlite yürürse desteklememYasak Elma gerçek oldu @Aserat mort @serhatt @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai @Alos @slhttnmtl @ozmoturk @Zeyno