Fragmana Ahmet Kaya şarkısı ayarlamışlarBöyle açılış yaptıysa haftaya 6 reyting garanti.![]()
Fragmana Ahmet Kaya şarkısı ayarlamışlarBöyle açılış yaptıysa haftaya 6 reyting garanti.![]()
Bölümde de vardı çok can alıcı bir yerde 'Penceresiz Kaldım Anne' çaldı.Fragmana Ahmet Kaya şarkısı ayarlamışlar
Nereden vuracaklarını iyi biliyorlarBölümde de vardı çok can alıcı bir yerde 'Penceresiz Kaldım Anne' çaldı.![]()
O o o ... Demek müzikler ile etkili olmayı planlıyorlarBölümde de vardı çok can alıcı bir yerde 'Penceresiz Kaldım Anne' çaldı.![]()
Camdaki Kız gibi eleştirilse de arkasına aldığı bu rüzgarla haftaya yükselir ve yerini sağlamlaştırır diyorum.O o o ... Demek müzikler ile etkili olmayı planlıyorlarYeni bölümde o şiddet kısımları azalırsa kendine yer edinir. 2. bölümde asıl oranlar belli olur
![]()
Sen sevdin galiba diziyi. Umarım ozamanCamdaki Kız gibi eleştirilse de arkasına aldığı bu rüzgarla haftaya yükselir ve yerini sağlamlaştırır diyorum.![]()
Yok ya sevmedim benim için çok ağır. Hele o şiddet sahneleri yüzünden çok sinir oldum. Sadece Sedef için tutmasını istiyorum.Sen sevdin galiba diziyi. Umarım ozaman20 bölüm görse yeterli
tutmuş sayıyorum ozaman 15-20 arası
![]()
Anladım . HaklısınYok ya sevmedim benim için çok ağır. Hele o şiddet sahneleri yüzünden çok sinir oldum. Sadece Sedef için tutmasını istiyorum.![]()
Geliyorum.Anladım . Haklısın
Senle konuşmam gereken bir durum var. Tw'ye gel![]()
Yok artık.
Yok kahvaltı yapana kadar izlicem dün düzgün bakamadımYok artık.15.45'te bir tekrar daha varmış onu da izlersin bu gidişle.
![]()
Evet herkes intihar etti diye biliyprdu ama Resul itiraf etti “ananı attığım gibi seni de atarım” dedi Ezo da ondan sonra evi yakmaya karar veriyor.Yok kahvaltı yapana kadar izlicem dün düzgün bakamadımondan sonra ders çalışıcam
------
Ezonun anasını bu atmış 😱 gariban ezo🤦🤦
------
Resulun karısı da Ezo'da kabahat buluyor bunlar gerçekten tedavi olmalı![]()
Dün gece gördüm de bu adamın kaç karısı var onu çözemedimEvet herkes intihar etti diye biliyprdu ama Resul itiraf etti “ananı attığım gibi seni de atarım” dedi Ezo da ondan sonra evi yakmaya karar veriyor.
O da öldü tedaviye gerek kalmadı.![]()
Zeliha ilk karısı. Onunla evliyken Ayfer ile ilişki yaşıyor. O ölünce Ayfer'le evlenmiş. Şimdi de Nermin'le ilişkisi var namussuzun.ssDün gece gördüm de bu adamın kaç karısı var onu çözemedim![]()
Bunların bir nedeni olmalı geçmişteki sahneleri de gösterirler benceEvet herkes intihar etti diye biliyprdu ama Resul itiraf etti “ananı attığım gibi seni de atarım” dedi Ezo da ondan sonra evi yakmaya karar veriyor.
O da öldü tedaviye gerek kalmadı.![]()
Ben de öyle düşünüyorum Zeliha'nın neler yaşadığını, Resul'ün neler yaptığını daha görürüz gibi.Bunların bir nedeni olmalı geçmişteki sahneleri de gösterirler bence
Ben de öyle düşünüyorum Zeliha'nın neler yaşadığını, Resul'ün neler yaptığını daha görürüz gibi.
Aşkı Memnu'dan beter şimdiki dizilerZeliha ilk karısı. Onunla evliyken Ayfer ile ilişki yaşıyor. O ölünce Ayfer'le evlenmiş. Şimdi de Nermin'le ilişkisi var namussuzun.ss