NOW Elkızı - Dizi Yorumları

Bölümde de vardı çok can alıcı bir yerde 'Penceresiz Kaldım Anne' çaldı. :A
O o o ... Demek müzikler ile etkili olmayı planlıyorlar :A Yeni bölümde o şiddet kısımları azalırsa kendine yer edinir. 2. bölümde asıl oranlar belli olur :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
O o o ... Demek müzikler ile etkili olmayı planlıyorlar :A Yeni bölümde o şiddet kısımları azalırsa kendine yer edinir. 2. bölümde asıl oranlar belli olur :A
Camdaki Kız gibi eleştirilse de arkasına aldığı bu rüzgarla haftaya yükselir ve yerini sağlamlaştırır diyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Camdaki Kız gibi eleştirilse de arkasına aldığı bu rüzgarla haftaya yükselir ve yerini sağlamlaştırır diyorum. :A
Sen sevdin galiba diziyi. Umarım ozaman :A 20 bölüm görse yeterli :A tutmuş sayıyorum 15-20 arası bölüm sayısı olan dizileri. :A

• Güldürdün
Sen sevdin galiba diziyi. Umarım ozaman :A 20 bölüm görse yeterli :A tutmuş sayıyorum ozaman 15-20 arası :A
Yok ya sevmedim benim için çok ağır. Hele o şiddet sahneleri yüzünden çok sinir oldum. Sadece Sedef için tutmasını istiyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yok artık. :A 15.45'te bir tekrar daha varmış onu da izlersin bu gidişle. :A
Yok kahvaltı yapana kadar izlicem dün düzgün bakamadım :A ondan sonra ders çalışıcam :D
------

Ezonun anasını bu atmış 😱 gariban ezo🤦🤦
------

Resulun karısı da Ezo'da kabahat buluyor bunlar gerçekten tedavi olmalı :D

• Güldürdün
Yok kahvaltı yapana kadar izlicem dün düzgün bakamadım :A ondan sonra ders çalışıcam :D
------

Ezonun anasını bu atmış 😱 gariban ezo🤦🤦
------

Resulun karısı da Ezo'da kabahat buluyor bunlar gerçekten tedavi olmalı :D
Evet herkes intihar etti diye biliyprdu ama Resul itiraf etti “ananı attığım gibi seni de atarım” dedi Ezo da ondan sonra evi yakmaya karar veriyor. :A

O da öldü tedaviye gerek kalmadı. :A

Zeliha'nın bir hatası varsa bile babası kızına yüklüyor malesef çok zulümkar birisiydi ölmesi iyi oldu :A Geçmişte nasıl kanser edecek izleyiciyi acaba :D
Ben de öyle düşünüyorum Zeliha'nın neler yaşadığını, Resul'ün neler yaptığını daha görürüz gibi.
------

Zeliha ilk karısı. Onunla evliyken Ayfer ile ilişki yaşıyor. O ölünce Ayfer'le evlenmiş. Şimdi de Nermin'le ilişkisi var namussuzun.ss
Aşkı Memnu'dan beter şimdiki diziler :A

• Güldürdün
Gece bölümü izledim o sahne gerçekten çok kötü bir sahneydi keşke o sahneyi hiç yapmasalarmış onun dışında Sevda Erginci harikaydı Ezo rolüne çok iyi girmiş çok yakışmış sadece diğer oyuncularda hepsini iyi buldum ama Perihan Savaşa neden peruk takmışlar onu anlayamadım bir türlü peruk dikkatimi dağıttı valla Resul bu güne kadar ki karakterlerden bir farkı yoktu ama Ezoyu sırf annesine benzediği için sevmemesi bana farklı geldi nedense bu tip karakterler hep oluyordu dizilerde ama kızına böyle davranan baba azdır sanırım Ezoya bayıldım gerçekten annesini hiç unutmayan babasına karşı hep dik duran sözünü sakınmayan bir kız olması iyiydi özellikle baba kız sahnesinde baba beni neden sevmedin ne yaptım ne hata ettim diğer çocukların yaptığı neyi yapmadım baba o yüzden değilmi anneme benziyorum diye derken kendini o kadar güzel anlattı ki..diğer sahnede yangın sahnesiydi bende diyorum ki kim yaktı ki konağı derken finali görünce şok oldum yalnız sahneye geçiş çok etkileyiciydi Harun Ezo için annesine Ezo saf bir kız parmağımda oynatırım dedikten sonra yangını Ezonun yaptığını göstermesi etkileyiciydi Babaanneye diyecek laf bulamıyorum şuanda bakalım neler olacak haftaya

Bu arada jandarma komutanını babaanne tanıyordu gelir gelmez senin burda ne işin var dedi demek ki tanıyordu acaba Zehranın bir tanıdığı falanmıydı ki..