Valla sorun bende gibi Herşey bana tepkiliSorun sende mi
En azından burda olman güzel arada laf atıyorum sana
Yarına online eğitimim var 09-17 biliyor musun sajfkalfHSDFj
Eğitimci olarak mı eğitilen mi
Valla sorun bende gibi Herşey bana tepkiliSorun sende mi
En azından burda olman güzel arada laf atıyorum sana
Yarına online eğitimim var 09-17 biliyor musun sajfkalfHSDFj
Bankam sağolsun 10 yıllık süre iç,nde aynı eğitimi 4. kez veriyorValla sorun bende gibi Herşey bana tepkili
Eğitimci olarak mı eğitilen mi
Heycandan mı uyuyamıyorsun kamerada nasıl durucan filanBankam sağolsun 10 yıllık süre iç,nde aynı eğitimi 4. kez veriyor
Eskiden iyi oluyordu ;pandemi öncesi eğitimler istanbulda oluyordu...konaklama,seyehat misssss
Aman uyusam uyurumda ... sen ne izliyorsun ?Heycandan mı uyuyamıyorsun kamerada nasıl durucan filan
Alice in Borderland Squid Game gibi ölüm oyunu. Son 2 kaldı. Bu gece bitircem. İzlemişmiydin?Aman uyusam uyurumda ... sen ne izliyorsun ?
Evet, zamanında diziyi tek ben izledim forumda..kimse suratına bakmamıştıAlice in Borderland Squid Game gibi ölüm oyunu. Son 2 kaldı. Bu gece bitircem. İzlemişmiydin?
Dün gece aradım konusunu bulamadım. Bİtsin yorumlarımEvet, zamanında diziyi tek ben izledim forumda..kimse suratına bakmamıştı
Squid den sonra kıymete bindi
------
Netflix - Alice In Borderland - Dizi Yorumları
Alice in Borderlands Tür: Fantastik, Bilim-Kurgu, Gerilim Süre: N/A Yönetmen: N/A Senaryo: N/A Oyuncular: Tsuyoshi Abe Shô Aoyagi Aya Asahina Nobuaki Kaneko IMDb Linki Puanlar: Dizinin Fragmanı: Dizinin Konusu: Amaçsız bir bilgisayar oyuncusu ve iki arkadaşı kendilerini paralel...fav10.net
Sweet Home baktın mı?Dün gece aradım konusunu bulamadım. Bİtsin yorumlarım
Sweet Home baktın mı?
Hayır ama Sweet Tooth izlemiştim. Konusu var mı?Sweet Home baktın mı?
------
Netflix - Sweet Home - Dizi Yorumları
Sweet Home Tür: Aksiyon, Gerilim, Fantastik/Bilimkurgu Süre: 10 Bölüm- 55 dk. Yönetmen:Lee Eung-Bok Senaryo: Kim Kan-Bi (webtoon), Hwang Young-Chan (webtoon), Heung So-Ri, Kim Hyung-Min, Park So-Ri Oyuncular: Song Kang Lee Jin-Wook Lee Si-Young Lee Do-Hyun Kim Nam-Hee / Jung Jae-Hun Go Min-Si...fav10.net
Ahhh var konusu 🤗🤗 onu bende izledim ☺️Hayır ama Sweet Tooth izlemiştim. Konusu var mı?
İki konuya, hatta üç konuya sürükledim. Chucky, Dijital ve Squid Game. O kadar da çok değil.Bende dizi izledim bir bakayım dedim.
Enteresan bir sakinlik var.
@Araf sağolsun her konuya süürklüyor
Benim nickin anlamı mıydı bu...
Bilemiyorum... Sen üst akıl bir insansın... Nickinin görselini merak ettim... Belki de firavunsundur...Benim nickin anlamı mıydı bu...
Ben yaradana şirk koşan kendini Tanrı olarak gören bir varlık mıyım yani... Töbe töbe... Ama tabii nickin anlamı biraz garipti, ben de ilk duyduğumda şaşırmıştım...Bilemiyorum... Sen üst akıl bir insansın... Nickinin görselini merak ettim... Belki de firavunsundur...
Nerden aklına geldi bu nick.... ?Ben yaradana şirk koşan kendini Tanrı olarak gören bir varlık mıyım yani... Töbe töbe... Ama tabii nickin anlamı biraz garipti, ben de ilk duyduğumda şaşırmıştım...
İki isimli olamaz mıyım...Nerden aklına geldi bu nick.... ?
Murtaza kardeşim şov yapma… @MasacREİki isimli olamaz mıyım...
Şşşş yapma... Kurcalama oraları...Murtaza kardeşim şov yapma… @MasacRE
Sen kurcalamışsın, görünce dayanamadım…Şşşş yapma... Kurcalama oraları...